Antena 3 CNN Timp liber Turism Răsfăţ pe plajele exotice ale insulei Lefkada

Răsfăţ pe plajele exotice ale insulei Lefkada

a3.Lefkada.2.03.2016.ET.jpg
02 Mar 2016   •   15:22
Lefkada, un colț din raiul grecesc... ar spune unii turiști care au ajuns pe aceste meleaguri de poveste. O insulă care fascinează de fiecare dată, chiar dacă ai ajuns să-i descoperi toate secretele. Exploreaz-o în cadrul unui sejur în această vară, și bucură-te de peisajele armonioase cu care se mândrește oriunde îm Europa.

Plaje pentru toate gusturile

Recomandarea noastră pentru un concediu de poveste, din care să nu lipsească nimic, fie că vorbim de peisaje, gama propusă de activităţi sau localuri unde să te distrezi, este superba insulă Lefkada, una dintre „bijuteriile” Greciei.

În plus, marele bonus la această vacanţă, spre deosebire de alte staţiuni apreciate din această regiune, este acela al podului ce leagă insula de continent, aşa că scapi de dependenţa de feribot, atât de presantă în multe situaţii, maşina fiind unica cale de acces necesară.

Deşi ai putea avea impresia că eşti mai mult la munte decât la mare datorită crestelor falnice ce flanchează plajele exotice atât de populare în topurile de profil, peisajul dominat de păduri de conifere şi plantaţiile de măslini sălbatici, nu poate fi decât un plus la impresie artistică şi la fotografiile care îţi vor ieşi perfect.

Fotografii de cover şi amintiri pe măsură

Plajele din Lefkada se disting prin culoarea minunată a nisipului fin, alb-auriu, care-ţi mângâie tălpile pe drumul tău spre apele Mării Ionice de un albastru electrizant. Printre cele mai apreciate plaje se numără Egremni, Porto Katsiki şi Kathisma, care îţi vor apărea de altfel în cele mai multe dintre pozele de pe internet.

În jurul insulei vei putea descoperi câteva sate pescăreşti cu localnici care şi-au păstrat autenticul culturii greceşti, poziţionate în mijlocul unui platou de un verde luxuriant, unde tavernele te aşteaptă cu specialităţi din peşte proaspăt şi fructe de mare.

 

de Geanina Ichim

Sejur Lefkada 

Hotel Posidonio 3*- de la 168 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close