Antena 3 CNN Timp liber Turism Peninsula Vassilikos, un colţ de rai

Peninsula Vassilikos, un colţ de rai

A3.Zakynthos.23.02.2016.CHRT.jpg
23 Feb 2016   •   16:03
Te provocăm la aventura acestei veri într-un sejur de poveste pe insula Zakynthos, una dintre destinaţiile de top ale europenilor care se simt aici mai ceva ca acasă, în mijlocul unui peisaj spectaculos, dominat de munţi stâncoşi şi marea de un turcoaz infinit.

Mai mult decât atât, bugetul alocat acestei vacanţe nu trebuie să fie unul exorbitant, pentru că ofertele de cazare sunt dintre cele mai diverse şi pot satisface orice buzunar, tavernele vin cu meniuri accesibile şi de calitate, iar ideile de activităţi în aer liber (şi în apă) te vor ţine în priză pe toată perioada concediului.

Cele mai frumoase atracţii din Zakynthos


Orice vizită pe această insulă mângâiată de apele Mării Ionice are câteva atracţii de bifat, fără de care concediul este incomplet. Printre acestea se numără Plaja Contrabandiştilor, Grotele Albastre, capitala Zante şi staţiunea Laganas, renumită pentru ţestoasele Caretta Caretta.

Şi totuşi, orice clipă petrecută în explorarea insulei îţi va aduce numeroase bucurii, fie că alegi centrele pline de culoare ale staţiunilor moderne sau cărările nebătute din satele pescăreşti care te îndreaptă spre biserici tradiţionale.

În plus, nu trebuie să uităm de cea mai importantă parte a insulei, faimoasele plaje ce atrag milioane de turişti care abia aşteaptă să simtă textura fină a nisipului despre care se vorbeşte în toată lumea şi să se scalde în apele cristaline, printre bancuri de peşti multicolori.

Un colţ de sălbăticie

Îți recomandăm să faci o excursie în partea sudică a insulei, care te va lăsa mască în adevăratul sens al cuvântului. Peninsula Vassilikos este una dintre cele mai frumoase zone din Zakynthos ce te surprinde prin felul în care a reuşit să-şi păstreze autenticitatea, legătura cu istoria şi cultura Greciei.

Aici vei găsi liniştea de care ai nevoie pentru a te detaşa complet de toate grijile cotidiene, paradisul celor care sunt îndrăgostiţi de mare şi de natură. Plajele cu nisip fin, îmbinate armonios cu vegetaţia luxuriantă, îţi oferă cele mai bune vederi din Zakynthos.  

 

de Geanina Ichim

Sejur individual Zakynthos 

Hotel Esperia 3*- de la 89 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close