Antena 3 CNN Timp liber Turism O vacanta de pomina in Zakynthos

O vacanta de pomina in Zakynthos

antena3.Zakynthos.2.06.2014.JPG
02 Iun 2014   •   13:43

In Zakynthos nu ai vreme sa te plictisesti, nici macar in secundele cand clipesti, rutina nu isi face aparitia, nici nu mai vine vorba de Mos Ene, ca un sejur intreg, nici nu o sa te cunoasca, de parca nici nu ai exista.

Iubitorii de locuri frumoase si mai ales de surprize se vor bucura cand vor auzi ca Europa Travel revine cu una dintre cele mai iubite oferte si anume: ,, Plateste unul, merge toata familia!" Asa ca ia-ti copii si hai in vacanta in Zakynthos!

Exploreaza insula greceasca

Renumita in lumea intreaga pentru zonele cu ape ireale, golfuletele pitite printre stanci, sau grotele sapate adanci in roci calcaroase, insula greceasca Zakynthos este ca o poveste cu final deschis, pe care nu te saturi sa o citesti an de an.

Cand iubesti Grecia si ea te iubeste pe tine si te rasplateste cu cele mai dragute zone ale insulei Zakynthos, pe care le poti explora la pas, sau cu barcuta.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci odata ajuns in Zakynthos este sa pornesti agale intr-o scurta plimbare pe apa spre Grotele Albastre. Nu numai ca vei ramane hipnotizat de cat de incantatoare sunt, dar te vei alege cu o experienta unica si cateva fotografii speciale.

Daca iti plac plimbarile mai lungi ei bine, urca-te in masina si porneste spre peninsula Vassilikos, unde marea cu plajele tropicale si muntele cu plantatiile intregi de maslini si cedri contureaza un cadru perfect, imbinat cu romantism. Iar daca te simti mai aventuros poti incerca si numeroasele sporturi in aceasta zona, catarari sau scufundari, sau oricare alt sport care te pasioneaza.

Micuta insula locuita de testoase

In golful Laganas, renumit pentru plajele curate premiate cu Steagul Albastru, se gaseste o micuta insulita nelocuita, Marathonisi, unde sigurii ,,stapani” ai frumoaselor plaje sunt broastele testoase Caretta care isi depun aici ouale.

De altfel, pana si insulita este in forma unei broaste testoase, asa ca daca te incumeti sa te bronzezi pe plajele cu nisip fin ireal, sau sa vizitezi pesterile de pe aceasta insula, cu siguranta nu vei regret nici-o secunda. Trebuie insa sa iti aduci de-ale gurii pentru ca nu vei gasi aici nici un restaurant sau taverna de unde iti poti achizitiona ceva, asa ca, bucura-te de peisajele salbatice ale insulei.

 

Madalina Isar

Sejur Zakynthos-Oferta ,,Plateste unul, merge toata familia!"


Aparthotel Papilon -de la 199 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare fara mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro   , call center  021-9407.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close