Antena 3 CNN Timp liber Turism Noutate în turism: Delta pentru Seniori

Noutate în turism: Delta pentru Seniori

a3.Delta Dunarii pentru seniori. 15.03.GT.png
15 Mar 2016   •   17:04
Unică datorită diversității faunei și vegetației, Delta Dunării posedă o mulțime de argumente pentru a fi vizitată de turiștii români şi cei străini deopotrivă. Cel mai tânăr pământ al României este casa a mii de specii de plante, pești, animale și păsări, fiind locul care te va inspira cu siguranță.

Perla României poate fi descoperită în acest sezon de către seniori la prețuri de nerefuzat! Noutatea în turism este Delta pentru Seniori, iar pachetul include 4 nopți de cazare cu masa all inclusive, transport cu autocarul și transferul cu barca Murighiol-Uzlina, de la numai 619 lei/persoană. Turiștii care nu îndeplinesc criteriile de seniori, vor beneficia de același tarif dacă sunt cazați în cameră cu un senior 50+. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet suedez și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea, vinul, sucurile acidulate și cafeaua la dozator).

Fascinante elemente de floră şi faună

Ajungând în Deltă, te întrebi: e pământ sau apă? De fapt, este o îmbinare perfectă de țărm și apă, loc perfect pentru o vizită în care te poți deconecta de viața tumultuoasă a marilor orașe. Intrată în patrimoniul UNESCO în 1991, Delta se remarcă prin mai multe caracteristici neîntâlnite în alte părți.

Cel mai tânăr pământ al „Bătrânului Continent” este într-o continuă expansiune, mărindu-și dimensiunea, în medie, cu 40 de metri anual. Peste 250 de specii de păsări se găsesc aici, făcând din Deltă locul cu cea mai bogată faună ornitologică. Pot fi întâlnite multe specii aflate pe cale de dispariție: cormorani mici, pelicani dalmațieni, gâște sălbatice cu pieptul roșu, egreta albă și egreta garzeta. În Delta Dunării se găsește stuf. Mult stuf. Aproximativ 240.000 de hectare sunt acoperite de această plantă din care, pe vremuri, locuitorii își construiau case.

Relaxare în stil lipovenesc

Pentru o vacanță perfectă în Delta Dunării, Hotelul Gulliver Delta Resort 3*, amplasat la intersecția dintre Brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, oferă un bun prilej pentru cazarea în inima Deltei.

 

De Geanina Ichim

Delta Dunării pentru Seniori  

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 619 lei/persoana, 4 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. *Oferta valabilă până la 31 martie 2016. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021 794 75 07.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close