Antena 3 CNN Timp liber Turism Magie si voie buna in piata de Craciun din Paris!

Magie si voie buna in piata de Craciun din Paris!

antena3. Piata de Craciun Paris.BT. 2.10.2014..jpg
02 Oct 2014   •   13:56
Vrei sa inveti despre traditiile si obiceiurile de Craciun din Paris? Iti propunem sa vizitezi pietele din “Capitala Luminii” a Frantei, sa gusti din preparatele delicioase care se pregatesc in preajma marii sarbatori a Nasterii Domnului si sa petreci alaturi de cei dragi cateva clipe magice.

Luminitele de Craciun se aprind pe bulevardul Champs-Élysées


Daca vrei sa fii martorul unui moment cu adevarat unic plin de magie si frumusete te invitam la aprinderea luminitelor de Craciun pe bulevardul Champs-Élysées, unde vei vedea cat de eleganta va fi haina care va imbraca Parisul de sarbatoare.

Si daca tot esti aici trebuie sa mergi neaparat sa vezi luminile de pe turnul Eiffel, iar daca te decizi sa urci, vei avea parte de privelisti ademenitoare asupra Parisului luminat de zeci si sute de stelute colorate in forma de nea si motive de Craciun.

Ce sa vizitezi in Paris…

Parisul este unul dintre cele mai romantice orase ale lumii, asa ca o vizita in acest loc inainte de marea sarbatoare a Nasterii Mantuitorului va fi ceva de vis. Iti propunem sa vizitezi Basilica Sacre Coeur, o mare atractie a orasului, care organizeaza diferite slujbe si evenimente crestine deosebite in preajma acestei sarbatori.

Basilica este romano-catolica si inchinata Pruncului Iisus, iar interiorul sau bogat in opera de arta detine unul dintre cele mai frumoase mozaicuri din lume ce il infatiseaza pe Hristos cu bratele larg deschise. De pe domul basilicii se pot admira panorame uluitoare asupra Parisului care te vor lasa fara grai.

Desi nu este cea mai mare catedrala din lume, Notre Dame este atat de faimoasa incat nu cred ca exista cineva care sa nu fi auzit de aceasta mareata constructie. Catedrala este o bijuterie a stilului architectural gotic pe care merita sa o descoperi pas cu pas.

 

Madalina Isar

 

Piata de Craciun Paris

Hotel Ibis Paris Berthier 3*- de la 299 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close