Antena 3 CNN Timp liber Turism Lara Kundu, destinația învăluită în lux

Lara Kundu, destinația învăluită în lux

a3.Lara Kundu.20.5.2015.BT.jpg
20 Mai 2015   •   16:42
Cazată într-un hotel de lux, cu garduri poleite în aur și decorațiuni interioare cu cristale swarovski, excentrica Lady Gaga a găsit în superba stațiune Lara Kundu, destinația de vacanță perfectă. Mai mult decât atât, faimoasa artistă și-a petrecut marea majoritatea a timpului în imensa piscină a unui resort renumit, și s-a relaxat pe plajele întinse cu nisip ca mierea.

”Capitala turismului internațional turcesc”


Binecunoscuta stațiune turcească este un adevărat paradis al luxului și al modernității. Nici bine nu vei coborât treptele hotelului, că vei păși direct pe fâșia lungă cu nisip atât de fin, încât ai impresia că te afli în așternuturi de mătase. Și chiar te vei afla... bunul gust, exuberanța și aurul sunt puse la loc de cinste în Lara. Dis-de-dimineață, o întreagă armată de ”sultani” îți vor servi micul dejun într-o manieră delicată și te vor invita să pășești pe tărâmurile din poveste, ale lui Aladin. Stațiunea este fermecătoare, chiar și cei mai recunoscuți artiști internaționali visează să petreacă câteva zile în luxul Turciei.

Legendele spun că, după ce a descoperit acest ținut, regele Attallos al II lea l-a numit ”adevăratul Paradis”

Plaja din Lara este una dintre cele mai lungi din Turcia și printre cele mai cunoscute, scăldate de ape precum smaraldul și nenumărate facilități de petrecere a timpului liber. Dacă iubești voia bună, serile tradiționale cu cadâne sau petrecerile cu diverse tematici, vei avea de ales din zeci de cluburi, restaurante și beach baruri, presărate în toată stațiunea.

Chiar dacă Lara Kundu se laudă cu o viață de noapte fulminantă, și familiile cu copii mici, vor găsi aici paradisul pe care îl caută. Apele nu sunt atât de adânci la mal, majoritatea resorturilor dispun de facilități dedicate celor mai mici membri ai familiei, iar în ceea ce privește obiectivele turistice, apropierea de Antalya poate fi o adevărată provocare, pentru cei dornici de escapada perfectă.

 

Sejur Lara Kundu 

Hotel Royal Holiday Palace 5*- de la 826 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport cu avionul, taxe de aeroport, asigurare medicală și storno, transferuri, asistență turistică. Ofertă Specială- Reducere 50 euro/cameră pentru rezervări până la 31.05.2015. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

 

de Mădălina Isar

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close