Antena 3 CNN Timp liber Turism Ideea unui revelion extravagant: Dubai

Ideea unui revelion extravagant: Dubai

antena3. Dubai revelion.25.09.2014.jpg
25 Sep 2014   •   11:39
Toate gandurile si drumurile de vacanta duc spre cel mai important eveniment al anului: petrecerea de revelion. Daca vrei sa ai parte de experienta vietii tale, trebuie sa te pregatesti din timp, asa ca Best Tourism vine in intampinarea nevoilor tale cu o sugestie ceva mai deosebita pentru petrecerea in noaptea dintre ani, Dubai.

Focuri de artificii splendide

Pozitionat in Peninsula Arabica, pe malul sudic al Golfului Persic, Dubai, unul dintre cele sapte state ale Emiratelor Arabe Unite, este una dintre cele mai populare si mai excentrice destinatii turistice ale lumii pe tot parcursul anului si cu atat mai mult in preajma Anului Nou.

La Revelionul 2014-2015 sunt asteptati peste un milion de vizitatori care sa sarbatoreasca impreuna trecerea in noul an si sa se bucure de numeroasele activitati pregatite special pentru ei. Ca in fiecare an, punctul culminant al serii il reprezinta focurile de artificii, care vor fi aprinse de pe Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume construita vreodata de om, cu 828 metri inaltime.

Cateva dintre suprizele pregatite pentru vizitatori


Sejurul in Dubai de Revelion aduce cu sine o perspectiva multiculturala, cu surprize cu specific international, precum si cu activitati care celebreaza frumusetea patrimoniului arab.

Vei putea admira un montaj video spectaculos care prezinta diversitatea culturala si istorica a Emiratelor Arabe Unite, cu realizarile lor legendare, precum si programe artistice, spectacole de dans si de muzica, pline de culoare, care pun accentul pe frumusetea si talentul femeilor arabe, precum si pe traditiile locale.

 

Geanina Ichim

 

Sejur Revelion Dubai 

Hotel Auris First Central Suites 4*- de la 555 euro/persoana, transport cu avionul, 4 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close