Antena 3 CNN Timp liber Turism Explorează adâncurile mării, în Kefalonia

Explorează adâncurile mării, în Kefalonia

a3.Kefalonia.8.6.2015.BT.jpg
08 Iun 2015   •   17:16
Renumită pentru plajele sale exotice, Kefalonia se prezintă ca un melanj perfect între peisaje rustice, cultură străveche, întinderi de măslini și oameni ospitalieri. Exact ca o grădină a raiului, insula te invită să petreci clipe de vis, alături de cei dragi, înconjurat de minuni ale naturii.

Cele mai renumite zone, unde poți practica sportul preferat

Marea are o culoare incredibilă, iar verdele pinilor pitici îi dau o pată de culoare insulei. Dacă te pasionează scuba diving, sau orice alt sport de apă, Kefalonia este cea mai inspirată alegere, pentry că se mândrește cu cele mai bune locuri unde poți practica sportul preferat.

În Skala, micuțul sat de pescari, peisajele pitorești fac toți banii, iar ”marele albastru” te conduce într-o lume a culorilor vii, printre peștișori și recife de corali. De aici, îți poți achiziționa și un bilet, de la pescarii de pe malul mării, pentru a înota în inima golfului, împreună cu viețuitoarele. Distracția este garantată!

Pentru experiențe de neuitat, îți recomandăm stațiunea Lourdas, cu o plajă lungă și nisip fin scăldată de ape cristaline. Locul este explorat la maxim, de către turiștii dornici de relaxare în apele călduțe. Totodată, este și zona cea mai vizitată de către familiile cu copii mici. Satul este renumit pentru cascadele sale și vegetația abundentă, poziționat fix în vârful unui deal, de unde pot fi admirate cele mai frumoase panorame.

Considerată cea mai frumoasă plajă din Kefalonia, Myrtos este cunoscută și pentru că aici, își dau întâlnire pasionații de parasailing. Explorează, bucură-te și trăiește la intensitate maximă o zi pe cea mai aglomerată plajă a insulei.

O zi dedicată shoppingului

Ce mai mare zonă de cumpărături o vei găsi în Argostoli. Vei pierde câteva ore bune printre magazine cu haine și accesorii, sau în piețele unde se vând produse proaspete, ori obiecte tradiționale. Iar dacă iubești bijuteriile lucrate manual, mergi în Lassi, vei întâlni buticuri cochete la orice pas. Tot aici, încearcă și preparatele tradiționale, de tip patiserie.

 

de Mădălina Isar

Sejur Kefalonia 

Hotel Kalypso 2*- de la 308 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/226332

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close