Antena 3 CNN Timp liber Turism Evadează cu cei dragi pe insula Skiathos

Evadează cu cei dragi pe insula Skiathos

a3.Skiathos.24.7.2015.BT.jpg
24 Iul 2015   •   14:16
Peste 60 de plaje cu nisip de toate tipurile scăldate de cele mai azurii ape, o istorie zbuciumată și clădiri cu aer romantic, insula grecească Skiathos ascunde o mulțime de comori , pe care trebuie să le explorezi alături de cei dragi, în această vară.

Plimbare pe străduțelele în trepte

Skiathos este o insulă romantică și cosmopolită, cu mici așezări rustice și case albe, străduțe în trepte colorate care te duc către mare și oameni ospitalieri. Dacă tânjești după vacanța de vară perfectă o vei găsi fix aici. Extrem de prietenoasă cu turiștii, insula este o încântare cu plaje lungi, grădini luxuriante și obiective turistice. Explorează-le, simte atmosfera venețiană și bucură-te de cele ma bune preparate tradiționale.

Experiență unică la vechiul port

O plimbare cu barca sau cu iahtul spre vechiul port al insulei poate fi cea mai inspirată alegere. Pe lângă faptul că ai parte de distracție pe vas și delciii de neratat, te vei îmbogăți vizual cu cele mai frumoase și romantice priveliști, dar mai ales cu informații privind trecutul insulei și rolul pe care l-a avut și încă îl are acest port.

Kastro, una dintre cele mai frumoase fortărețe din Grecia

Construit în perioada secolul XII pe un recif ce ieșea din mare, Kastro a fost unul dintre cele mai valoroase orașe medievale, care a rezistat unor timpuri zbuciumate, surprinzând călătorul din toată lumea cu ale sale ziduri de apărare groase de câtiva metri, cu turnul de unde poți admira marea de un albastru electric, și așezămintele din piatră brută în care trăiesc chiar și astăzi câteva familii.

Relaxare pe plajele cu aer exotic


Paradisul îl poți găsi mai aproape decât crezi... Pe plajele insulei Skiathos ai impresia că ești undeva în Maldive, au acel aer sălbatic care te îndeamnă la visare. Majoritatea au nisip parcă cernut prin cea mai fină sită, scăldate de cele mai cristaline ape bogate în recife de corali, dar și petice de prundiș și scoici care sclipesc în bătaia soarelui.

 

de Mădălina Isar

Sejur Skiathos 

Hotel Golden Beach 3*- de la 314 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close