Antena 3 CNN Timp liber Turism Eleganţă, cultură şi artă în “oraşul muzicii”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Eleganţă, cultură şi artă în “oraşul muzicii”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

antena3.BT. Revelion Viena. 5.11.2014.jpg
05 Noi 2014   •   14:30
Capitala Austriei imbraca straiele de sarbatoare inca de la inceputul lunii decembrie, oferindu-le vizitatorilor numeroase surprize prin coloratele piete de Craciun, iar ultimele zile ale anului devin tot mai agitate, cu idei de activitati dintre cele mai diverse.

Revelion in ritm de vals

Una dintre cele mai importante oferte de divertisment este reprezentata de minunatele concerte clasice, pentru care Viena este renumita in intreaga lume. Festivitatile incep in data de 30 decembrie si continua pana in primele zile ale Anului Nou, astfel ca in timpul sederii tale in Austria nu vei avea timp sa te plictisesti…

In Ajunul Anului Nou iti recomandam Simfonia Vienei care interpreteaza Simfonia a IX-a a lui Beethoven, iar in ultima zi din decembrie, Filarmonica din Viena iti pregateste o selectie de valsuri si polci traditionale.

Iar daca iti doresti sa iei parte la cea mai eleganta si mai sofisticata petrecere de Revelion, te invitam la Palatul Hofburg, la faimosul “Le Grand Ball”, din sala de bal a palatului imperial, unde oaspetii danseaza si se ospateaza asa cum o faceau Habsburgii alta data cu aceasta ocazie deosebita.

Anul Nou pe strazile din Viena

Pentru evenimentele organizate in interior este nevoie sa-ti rezervi biletul cu ceva timp in avans, asa ca daca nu ai apucat sa faci rost de o invitatie la concertele de muzica clasica sau la balul imperial, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca oportunitatile de a-ti petrece Revelionul sunt bogate si interesante.

Iata, de exemplu, centrul vechi al Vienei se transforma intr-o sala de bal in aer liber. Pentru ca valsul este simbolul orasului austriac, experimenteaza-l cu ocazia Anului Nou. Danseaza sub candelabrele stralucitoare de pe Graben Street, cu ajutorul scolii de dans care organizeaza cursuri.

 

Geanina Ichim

Revelion Viena 

Hotel Arcotel Wimberger 4*- de la 399 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close