Antena 3 CNN Timp liber Turism ,,Dezveleste” secretele Austro-Ungare!

,,Dezveleste” secretele Austro-Ungare!

antena3.Viena.07.06.2014.JPG
07 Iun 2014   •   13:41


Nu stiu exact cati oameni viseaza sa ajunga macar odata in viata in Budapesta sau Viena, dar stiu cert ca in ultima perioada tot mai multi turisti ,,navalesc” in aceste locuri ca ursul la miere, si ii inteleg perfect de ce. Aici simti cum natura iti vorbeste si iti canta melodii de dor si dragoste, precum o doina romaneasca.

Si cum romantismul si aventurile merg mana in mana, Europa Travel le-a combinat intr-un circuit de patru zile pe taramurile fascinante la care sigur visezi de mult.

Locuri rustice incarcate cu traditii


In Hegyeshalom vei face primul popas, din pacate nu vei avea timp la dispozitie pentru a-ti porni pasii spre locurile incantatoare si rustice de aici, dar te vei caza intr-un loc pe cinste si cu o mancare delicioasa ungareasca care iti va lasa gura apa numai cand o vei privi.

Te vei trezi cu noaptea in cap pentru a porni spre frumoasa si incantatoarea Viena, unde multi turisti vin anual pentru a schia sau pentru shopping. Asadar, vei avea timp berechet sa iti achizitionezi frumoase tinute din Wien Shopping City Sud. Pentru ca apoi, dupa o asemenea serie de cumparaturi sa pornesti in vizite. Vei descoperi Palatul Schonbrunn, o fosta resedinta imperiala intr-un stil elegant de tip rococo, detinand nici mai mult nici mai putin de 1441 camere.

Centre aglomerate si cladiri elegante

Drumul te va duce catre frumosul centru aglomerat al Vienei, unde vei popoisi la Piata Maria Tereza, care face legatura cu cartierul Muzeelor. Vei fi impresionat de cladirile construite in oglinda dar si de statuia Mariei Tereza. O vei lua la pas si catre Palatul Hofburg, resedinta oficiala a suveranilor Sfantului Imperiu Roman, fiind apreciat in intreaga lume pentru somptuozitatea constructiei dar si pentru artefactele si argintaria muzeului din interior.

Si daca ai obosit vei porni cu masina pentru a admira Roata Mare din Prater si Turnul Dunarii cu ale sale poduri, care iti vor da forte proaspete pentru a doua zi.

Circuitul te duce catre Bratislava care poarta si acum mirosul vremurilor Austro-Ungare. Aici vei putea admira frumoasa faleza a Dunarii, si te vei putea ruga in Biserica Incoronarii Mariei Tereza. Iar daca iubesti croazierele acestea sunt nelipsite dintr-o astfel de vacanta, si mai ales vei putea admira peisajele Dunarii pe timp de noapte. Croaziera va fi acompaniata de o cina festiva si muzica live, numai bune pentru indragostiti.

Madalina Isar

Circuite 2014 - Budapesta -Viena    


Circuit autocar incepand cu 99 Euro + 225 Lei/persoana, 2 nopți cazare cu mic dejun in hotel Barokk 3*, plus 1 noapte cu mic dejun in Hotel Premium Apartaman 3*/Hotel Eben 3*,  transport cu autocarul, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro   , call center  021-9407.




 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close