Antena 3 CNN Timp liber Turism Descoperă Europa, prin Europa Travel

Descoperă Europa, prin Europa Travel

a3.Circuite Europa prin ET. 16.02.2016..jpg
16 Feb 2016   •   17:15
Cel mai nou program al agenției de turism Europa Travel include trasee interesante alese cu grijă de specialiștii cu peste 20 de ani de experiență în travel, către destinații incredibile din Europa, la prețuri de nerefuzat.

Circuitele low cost pe 2016 au un raport calitate/preț imbatabil, datorat negocierilor grupului Europa Travel și a volumului serviciilor contractate, permițând practicarea unor tarife cu adevărat low-cost. Acest lucru se datorează în primul rând, specialiștilor celei mai mari agenții de turism low-cost din România, care au grijă ca fiecare turist să călătorească în condiții optime, în autocare impecabile, conduse de șoferi instruiți și profesioniști, dar și a testării și verificării personal a fiecărui circuit și hotel din gama largă, pusă la dispoziția tuturor.

Dacă plănuiești să mergi anul acesta într-un circuit în Europa, prin programul Europa pentru toți , ai de ales dintr-o mulțime de destinații fascinante, la prețuri foarte mici. Poți vedea Austria, Anglia, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Rusia, Scoția, Suedia, dar și destinații ceva mai accesate de turiștii români precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Muntenegru sau Italia etc.

Destinația vedetă este Finlanda, pe care o poți descoperi în circuitul Tarile Baltice - Finlanda – Polonia, cu tarife începând de la 749 euro + 390 lei. În schimb, dacă ești pasionat de cultura și tradițiile irlandeze și vrei să descoperi o destinație plină de povești, profită de prețurile foarte bune către Irlanda, care pornesc de la 835 de euro/ persoană, pentru 16 zile.

Către destinațiile ceva mai aproape de casă, precum Bulgaria, vei plăti pentru o escapadă de două zile nu mai mult de 65 de euro de persoană, iar pentru un circuit în Grecia de 9 zile, tarifele pornesc de la  195 de euro și vei bifa pe lista itinerariului tău Atena, Riviera Olimpului, Halkidiki, Salonic, Meteora etc.

Ofertele sunt dintre cele mai bune, paleta de destinații este foarte largă, iar hotelurile sunt alese cu grijă pentru experiențe de vacanță de neuitat.

 
de Mădălina Isar

EUROPA PRIN EUROPA TRAVEL 

Circuite Low Cost 2016 - Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close