Antena 3 CNN Timp liber Turism S-a deschis o nouă pârtie în Poiana Brașov: "Este excelentă pentru schiorii experimentați"

S-a deschis o nouă pârtie în Poiana Brașov: "Este excelentă pentru schiorii experimentați"

Sunt vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Vremea rece de la munte le-a permis administratorilor să amenajeze și să deschidă o nouă pârtie de schi, în Poiana Brașov.

partia Ruia
S-a deschis o nouă pârtie în Poiana Brașov. Vremea rece, perfectă pentru pasionații de schi Sursa foto: Primăria Brașov / Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2024   •   13:45

Noua pârtie a fost deschisă pe domeniul schiabil din Poiana Brașov și reprezintă o bună alternativă, în partea superioară a masivului, pentru pârtia Lupului.

Datorită temperaturilor scăzute, administratorii domeniului schiabil au reușit amenajarea pârtiei Ruia, care a fost deschisă începând de astăzi, 31 ianuarie.

"Deja putem spune că avem o tradiție în acest sezon, ca fiecare «Miercuri a brașovenilor» să vină cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, astfel că și astăzi reușim să deschidem o nouă pârtie, Ruia.

Este una dintre pârtiile preferate de schiorii experimentați, având o lățime foarte mare, care îți permite să te bucuri din plin de o pârtie neagră.

Citește și: Tabere de schi pentru persoanele cu dizabilităţi la Cheile Grădiștei. Vicepreşedintele Comitetului Paralimpic Român: "E o experienţă extrordinară"

În GALERIE puteți vedea mai multe fotografii surprinse pe pârtia Ruia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sper să ne ajute condițiile meteo, cu temperaturi coborâte, astfel încât să finalizăm și amenajarea pârtiei Subteleferic.

Astăzi va fi o zi minunată pentru schi, cu soare, așa că vă așteptăm, dragi brașoveni și turiști, să vă bucurați de cel mai frumos domeniu schiabil din România”, a precizat primarul Allen Coliban.

Astfel, pârtia Ruia este excelentă pentru schiorii experimentați, având o lățime generoasă.

De astăzi, se schiază pe pârtiile Ruia, Drumul Roșu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Subteleferic (de la ieșirea din canal), Lupului inferior, Kanzel și Doamnei.

De asemenea, sunt deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Starea pârtiilor este bună, mai ales că temperaturile negative au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale.

Stratul de zăpadă bătută pe pârtie măsoară 30 de centimetri în partea inferioară a masivului și ajunge până la 50 de centimetri pe pârtiile din zona superioară, notează brasov.net.

×
Subiecte în articol: partie schi Poiana Brasov Ruia schiori
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close