Antena 3 CNN Timp liber Turism Cele mai bune oferte de vacanță în Delta Dunării

Cele mai bune oferte de vacanță în Delta Dunării

A3.Delta Dunarii toti romanii.21.03.2016.GT.jpg
21 Mar 2016   •   16:53
Poveşti despre Delta Dunării cu ale sale peisajele binecuvântate, ai auzit cu siguranță încă de pe băncile şcolii. Însă de câte ori ai ajuns în acest paradis unic al țării, inclus în patrimoniul mondial UNESCO?

Noutatea în turism este că poți descoperi în acest sezon, minunata Delta, extrem de ușor! Un pachet Deltă pentru toți românii, pornește de la 669 de lei/persoană, 4 nopți de cazare cu all inclusive, transportul cu autocarul și transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet suedez și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea, vinul, sucurile acidulate și cafeaua la dozator). Așadar, ai ocazia să vizitezi un loc unic profitând de cele mai bune oferte de vacanță gândite special pentru tine.

O călătorie impresionantă

De altfel, acest colţ uluitor de natură este apreciat nu doar la nivel declarativ, ci şi oficial de internaţionali, fiind parte a patrimoniului mondial al UNESCO încă din 1991 şi singura Deltă din lume clasificată ca rezervaţie a biosferei.

Cel mai tânăr pământ românesc, cu o suprafaţă care creşte în fiecare an cu 40 mp datorită celor peste 60 de milioane de tone de aluviuni aduse de Dunăre, te aşteaptă cu cele mai surprinzătoare peisaje, în freamătul stufului, trilurile celor peste 300 de specii de păsări şi zumzăitul a peste 2400 de specii de insecte.

Spectaculoase partide de pescuit

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestui sejur de poveste în Delta Dunării îi priveşte în mod deosebit pe împătimiţi ai pescuitului. Dacă ești comod poți pescui direct de pe pontoanele Hotelului Gulliver Delta Resort 3*, aflat în inima Deltei, în Uzlina. Resortul te întâmpină cu nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, iar dacă vrei să duci pasiunea la un nivel superior, barcagii şi pescarii specializaţi îţi vor asigura transportul către locuri secrete pentru pescuit, ştiute doar de localnici, de unde cu greu te vei da plecat...

 

de Geanina Ichim

Delta pentru toți românii 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*-  de la 669 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. *Oferta valabilă până la 31 martie 2016. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021 794 75 07.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close