Antena 3 CNN Timp liber Turism Antalya, destinația vedetă a acestui sezon estival!

Antalya, destinația vedetă a acestui sezon estival!

antena3.Antalya.10.05.2016.CHRT.jpg
10 Mai 2016   •   16:32
În ultimii ani, Antalya a fost aleasă ca destinație de vacanță de un număr tot mai mare de turiști dornici să descopere unele dintre cele mai bune plaje de la malul Mediteranei, hotelurile exclusiviste și numeroasele servicii de calitate, bunătățile culinare și bineînțeles locurile încărcate de istorie.

Pentru că este în continuare preferata publicului și în special a turiștilor români, superba stațiune turcească este must see în această vară. Așa că, dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță, mai ai timp să alegi un sejur în Antalya unde te vei delecta pe lângă frumusețile naturale și bunătățile culinare, și cu nenumărate activități distractive.

Printre acestea se numără și parcuri acvatice pentru care este recunoscută Antalya. Dacă ai chef de bălăceală, aventuri și distracții în familie mergi la parcul Dedeman, care te întâmpină cu peste 20 de tobogane de diverse dificultăți, piscine cu valuri sau pentru copii, zone de relaxare sau locuri speciale unde se organizează evenimente artistice.

Antalya este recunoscută mai ales pentru plajele sale diverse, îmbinând perfect distracțiile cu relaxarea chiar și la malul mării. Te poți destinde pe una dintre numeroasele fâșii de nisip alb, auriu înconjurate de eucalipți, măslini și palmieri, scăldate de ape dintre cele mai cristaline, cu valuri spumoase ce-ți vor aminti de frumoasele broderii turcești.

În schimb, dacă ești un turist pasionat de istoria turcilor, vei găsi aici urmele vechilor construcții otomane. Îți poți începe incursiunea cu vizitarea centrului istoric Kaleici care debordează de viață și cultură, fiind locul unde s-a păstrat încă străvechiul stil de viață și atmosfera din vremurile demult apuse. 

 

De Mădălina Isar

Sejur Antalya 

Hotel Galaxy Beach 4*-  de la  199 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close