Antena 3 CNN Timp liber Turism Activități distractive în parcurile acvatice din Antalya

Activități distractive în parcurile acvatice din Antalya

a3.Antalya.28.04.2016.CHRT.jpg
28 Apr 2016   •   15:06
Cea mai populară stațiune turcească este favorita călătorilor care vor să-și petreacă sejurul alături de cei mici, dar și a celor dornici de aventuri ori relaxare. Antalya oferă turiștilor nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, dar și o mulțime de facilități .

Unde te-ai putea distra cel mai bine în vacanță dacă nu în parcurile acvatice din Antalya, supranumită ”tărâmul all inclusive” unde aventura, voia bună, jocurile distractive și atmosfera de poveste, pot fi găsite în cele mai faimoase aqua parcuri din stațiune.

Dedeman, un adevărat oraș al distracțiilor acvatice

Întins pe o suprafață de circa 40.000 de metri pătrați și ticsit la propriu de tobogane, piscine cu valuri, piscine pentru copii, zone de relaxare, de aventuri și restaurante, parcul acvatic Dedeman este unul dintre cele mai mari din Orientul Mijlociu. A fost primul parc acvatic din Antalya și este chiar și după atâția ani unul dintre cele mai distractive din întreaga Turcie. Vei găsi aici mai bine de 24 de tobogane, dintre care cele mai faimoase și mai aventuroase sunt ”Big Hole” una dintre cele mai mari ”găuri” din Europa și Turcia, și ”Spiro Tube”, care te învârte și te aruncă într-o piscină de adâncime mare, nerecomandate celor mici, dar nici celor care nu știu să înoate.

Aqualand Antalya, unul dintre cele mai distractive parcuri tematice din Turcia

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi ca după o baie relaxantă într-o piscină de mică adâncime, ori după o serie de ”exerciții” distractive pe un tobogan de mare dificultate, să ai parte de un hidromasaj într-un bar jacuzzi? Dacă nu ai experimentat asta încă, îți propunem o vizită la parcul acvatic Aqualand din Antalya, unde vei găsi pe lângă piscine și tobogane, și un centru spa, dar și zone dedicate petrecerilor tematice, cum ar fi party-urile în spumă, evenimentele dedicate celor mici cu personaje din desene animate, ori momente artistice incredibile.

 

De Mădălina Isar

Sejur Antalya

Hotel Galaxy Beach 4*- de la 199 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close