Antena 3 CNN Timp liber Spectacol aviatic pe Aerodromul Clinceni, de Ziua Copilului: Cursuri gratuite de planorism, paraşutism şi avion ultrauşor, pentru adolescenți

Spectacol aviatic pe Aerodromul Clinceni, de Ziua Copilului: Cursuri gratuite de planorism, paraşutism şi avion ultrauşor, pentru adolescenți

Sunt pregătiri intense pentru 1 iunie în cadrul Aeroclubului României. Piloţii promit că vor oferi un spectacol cu totul şi cu totul special, de Ziua Copilului.

de Mia Lungu    |    30 Mai 2024   •   10:17

Organizatorii promit o după-amiază memorabilă atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi, pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Spectacolul va începe de la ora 17:00.

De ziua copilului, copiii din Bucureşti şi nu numai, sunt aşteptaţi să îşi sărbătorească ziua la aerodromul din Clinceni. Şoimii României sunt pregătiţi să evolueze pe cerul senin într-un spectacol de excepţie.

"Ca de obicei aeroclubul României sărbătoreşte ziua copilului pe aerodromul Clinceni, doar că anul acesta vom avea un spectacol mult mai bogat, mult mai impresionant, plus că avem evoluţii noi spre apus cu artificii pe sol dar şi pe aeronave.", a precizat George Rotaru, director Aeroclubul României.

Spectacolul va începe la ora 17:00, însă cei care ajung mai devreme pot admira aeronavele de îndeaproape.

"Atât copiii cât şi cei mari vor putea să vizioneze la sol aeronavele noastre, dar şi aeronave din forţele aeriene române şi ale inspectoratului general de aviaţie. Piloţii pregătesc acest eveniment deja de câteva săptămâni, timp în care au exersat o serie de elemente noi.", a mai spus directorul Aeroclubului României.

Pe lângă acrobaţiile gândite pentru spectatori, piloţii sunt pregătiţi să răspundă şi la toate curiozităţile tinerilor.

Tinerii cu vârsta între 15 şi 23 de ani sunt eligibili pentru cursuri gratuite de planorism, paraşutism şi avion ultrauşor, iar la eveniment pot afla mai multe informaţii despre ce presupun aceste discipline.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Marine Le Pen promite că va reduce ajutorul pentru Ucraina
x close