Antena 3 CNN Timp liber SAGA Festival își deschide porțile în acest weekend. Tudor Zamfir, director comercial: „Avem o grămadă de surprize anul acesta”

SAGA Festival își deschide porțile în acest weekend. Tudor Zamfir, director comercial: „Avem o grămadă de surprize anul acesta”

BeFunky-collage - 2024-07-02T175656.415
Cea de-a patra ediţie a festivalului SAGA promite să fie de neuitat, cu artiști de renume mondial / sursă foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2024   •   18:32

Se fac ultimele pregătiri înainte de cel mai mare festival de muzică din Capitală. Între 5-7 iulie, SAGA Festival își deschide porțile la Aeroportul Romaero din Băneasa, iar pe scenă vor urca peste 150 de artiști.

Cea de-a patra ediţie a festivalului SAGA promite să fie de neuitat, cu artiști de renume mondial, show de excepție și o atmosferă unică. 

Spectatorii vor avea ocazia să asculte peste 150 de artişti, unii dintre ei aflându-se pentru prima oară în România. 

Tudor Zamfir, director comercial la Saga Festival, a vorbit despre ultimele pregătiri și despre surprizele care îi așteaptă anul acesta pe participanții la festival.

„Anul acesta, pe festivalieri îi așteaptă artiști cum ar fi Tyla, Rita Ora, Nicki Minaj, Armin van Buuren și mulți alții.  Avem o grămadă de surpriză, printre care unul dintre ele e un moment special de drone. În fiecare seară, așteptăm peste 50.000 de oameni în toate cele trei zile de festival. Sunt foarte multe surprize pregătite.

Toți partenerii noștri au venit cu foarte multe activități drăguțe. O să avem un studiou imersiv de artă, o grămadă de puncte de vânzare. Festivalul este pregătit să găzduiască toți participanții”, a declarat Tudor Zamfir, director comercial la Saga Festival.

De asemenea, artista Nicki Minaj vine pentru prima dată în România, iar show-ul pe care îl promite este unul incendiar, cu surprize una și una.

„Nicki Minaj vine chiar este exclusiv printru prima dată în sud-estul Europei, ea n-a mai fost până acuma niciodată în această zonă. Odată cu mărirea celor 25 de metri părtrați ai festivalului, în momentul acesta mai avem undeva la maximum 10.000 de bilete disponibile.

Acestea se vând foarte repede de când am anunțat creșterea numărulor de bilete. Grăbiți-vă biletele sunt disponibile pe site, în ticket shop-uri, în magazinele partenerilor. Îndemnăm pe toată lumea să meargă și să își preschimbe biletul cu brățară pentru a avea a beneficia de un acces cât mai rapid în cadrul festivalului„, a mai completat Tudor Zamfir, director comercial la Saga Festival.

Biletele se pot achiziționa de pe https://www.sagafestival.com/
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close