Antena 3 CNN Timp liber Muzică Tudor Gheorghe duce cântecul românesc în Ţările Nordice

Tudor Gheorghe duce cântecul românesc în Ţările Nordice

Tudor Gheorghe duce cântecul românesc în Ţările Nordice
03 Oct 2013   •   14:13

Înainte de mega-concertul "Pelerini din tara nimanui" din 17 octombrie de la Sala Palatului, Tudor Gheorghe a plecat cu un sac plin de muzica si traditie romaneasca, in Suedia, Belgia si Olanda.

Maestrul se afla in perioada 30 septembrie - 7 octombrie 2013 in Tarile Nordice pentru a duce muzica romaneasca mai aproape de sufletul romanilor aflati dincolo de granitele tarii.

Intr-un timp al amintirilor, maestrul Tudor Gheorghe va impresiona audienta atat prin repertoriu cat si prin maniera interpretativa originala, in care muzica, versurile si traditia se impletesc intr-un spectacol unic.

Cu cateva zile inainte de "cel mai greu spectacol" asa cum il defineste Tudor Gheorghe - "Pelerini din tara nimanui", artistul va prezenta o mica parte din aceasta reprezentatie, romanilor din Suedia, Belgia si Olanda.

Tudor Gheorghe isi propune ca prin spectacolul "Pelerini din tara nimanui" sa aduca un omagiu creatiilor nemuritoare ale poetilor Grigore Vieru si Mircea Micu si asteapta iubitorii de muzica de calitate la concertul din 17 octombrie de la Sala Palatului.

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close