Antena 3 CNN Timp liber Muzică Sting concertează din nou în România. Ce pretenţii are artistul pe durata şederii la noi în ţară

Sting concertează din nou în România. Ce pretenţii are artistul pe durata şederii la noi în ţară

Sting concertează din nou în România. Ce pretenţii are artistul pe durata şederii la noi în ţară
Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    30 Iul 2013   •   07:36

Sting va ajunge astăzi în România pentru ultimul concert din turneul "Back to Bass Tour". Este a treia oară când britanicul vine în ţara noastră şi, ca de fiecare dată, biletele s-au vândut ca pâinea caldă.


Fanii mai au de aşteptat până miercuri seară, pentru a asculta celebrele piese "Roxanne", "Englishman in New York" sau "Every Breath You Take".

Artistul va ajunge în Bucureşti marţi seară şi va fi cazat la un hotel de cinci stele. Ca de fiecare dată, Sting nu a avut cerinţe prea sofisticate - a cerut mâncare italienească, însă vinul vrea să fie unul românesc.

Concertul de la Bucureşti încheie "Back to Bass Tour", aşa că publicul va avea o ultimă şansă să îl vadă pe Sting cântând vechile melodii. 

Accesul publicului la concert se va face începând cu ora 16.00, doar prin Poarta B a complexului din Bulevardul Expoziţiei. În deschiderea concertului vor cânta James Walsh şi Mike & The Mechanics.
 
Cu 13 albume solo şi cinci alături de The Police, vândute în peste 100 de milioane de exemplare, 10 premi Grammy în cariera solo, trei nominalizări la Oscar şi un Glob de Aur, Sting este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai ultimilor 50 de ani.
 
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close