Antena 3 CNN Show Solistul trupei Crazy Town a murit după o supradoză accidentală, susține managerul trupei: „L-am dezamăgit pe Shifty”

Solistul trupei Crazy Town a murit după o supradoză accidentală, susține managerul trupei: „L-am dezamăgit pe Shifty”

Solistul trupei Crazy Town a murit după o supradoză accidentală, susține managerul trupei: „L-am dezamăgit pe Shifty”
Cântărețul american Seth Binzer, cunoscut sub numele de Shifty Shellshock. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    29 Iun 2024   •   10:16

Cântărețul american Seth Binzer, a cărui trupă rap-rock Crazy Town a devenit numărul 1 în topuri cu piesa Butterfly din 2001, a murit ca urmare a unei supradoze accidentale de droguri, a declarat, vineri, managerul trupei, pentru The Guardian.

Managerul Crazy Town, Howie Hubberman, a declarat că decesul de luni al muzicianului cunoscut sub numele de Shifty Shellshock a survenit după ce a ingerat o combinație letală neintenționată de medicamente farmaceutice și de stradă, deși medicul legist din orașul natal al vocalistului, Los Angeles, nu a furnizat încă detalii cu privire la o cauză oficială sau la modul de deces.

"L-am dezamăgit pe Shifty - oamenii, ca mine, care i-au permis să facă lucruri", a declarat Hubberman într-un scurt interviu vineri. "Dacă am fi avut succes, el ar fi fost încă aici".

Binzer, 49 de ani, a fost găsit mort la domiciliul său din Los Angeles. El făcuse mărturisiri despre lupta sa cu dependența de abuzul de substanțe pentru un documentar filmat de actorul și regizorul Soleil Moon Frye, cu care a fost confirmat că se afla într-o relație romantică din anul 2021.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Turiști români din Turcia, evacuați din hoteluri din cauza incendiilor
x close