Antena 3 CNN Timp liber Muzică Jennifer Lopez a pozat în ipostaze sexy pentru revista „Vanity Fair”

Jennifer Lopez a pozat în ipostaze sexy pentru revista „Vanity Fair”

Jennifer Lopez a pozat în ipostaze sexy pentru revista „Vanity Fair”
Foto: Vanity Fair
03 Aug 2011   •   13:26

Jennifer Lopez, cântăreaţa în vârstă de 42 de ani, care va divorţa de soţul ei, Marc Anthony, va apărea pe coperta revistei „Vanity Fair”, ediţia din luna septembrie, informează Mediafax.

Vedeta a pozat sexy, fiind îmbrăcată doar cu o haină albă de blană descheiată, lăsând să i se vadă corpul, scrie dailymail.co.uk. J Lo a declarat pentru prestigioasa revistă că despărţirea de soţul ei este una amiabilă, iar acesta va avea un loc special în inima ei. „A fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau. Am vrut foarte mult ca această familie să funcţioneze. Era cel mai mare vis al meu şi am muncit din greu la asta. Totuşi, câteodată nu merge, dar voi rămâne o eternă optimistă în privinţa dragostei”, a declarat Lopez.

Acum două săptămâni, Jennifer şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie. Zvonurile legate de motivul despărţirii nu au întârziat să apară, unul dintre ele fiind acela că Marc avea un comportament posesiv şi că nu voia ca soţia sa fie un sex simbol. „O făcea să se simtă extrem de prost dacă vroia să poarte ceva sexy. Vroia ca ea să se îmbrace serios şi ura faptul că era un sex simbol”, spunea o sursă pentru US Weekly.

 












×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez sexy sedinta foto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close