Antena 3 CNN Timp liber Muzică Iarina Maria Popescu, fetița de 8 ani care a reprezentat România la Sanremo: ”La prima repetiție cu orchestra am avut emoții”

Iarina Maria Popescu, fetița de 8 ani care a reprezentat România la Sanremo: ”La prima repetiție cu orchestra am avut emoții”

Iarina Maria Popescu, o fetiță de numai 8 ani a reprezentat România în etapa finală a festivalului de muzică Sanremo Junior din Italia.

Iarina Maria Popescu, fetița de 8 ani care a reprezentat România la Sanremo: ”La prima repetiție cu orchestra am avut emoții”
de Andreea Ştefan    |    07 Mai 2022   •   21:27

Iarina Maria Popescu cântă în ansamblul coral pentru copii ”Cor cu dor” și are deja în palmares foarte multe premii, dar și apariții pe scena românească.

Iarina a câștigat premiul de popularitate al Festivalului Internațional ”Cezar Ouatu”, iar în 2021 a obținut și premiul I la festivalul Bucharest in Music.

În finala de la Sanremo, Iarina a cântat piesa ”A miliion dreams” din coloana sonoră a filmului ”Omul spectacol”.

A început să cânte de la vârsta de 5 ani, iar pasiunea s-a pentru muzică a făcut-o să muncească mult pentru a ajunge la succesul mult dorit.

Iarina a povestit puțin și despre experiența sa la festivalul Sanremo Junior.

”La prima repetiție cu orchestra am avut puține emoții, doar că a doua oară mi s-a părut super tare. Am reușit să fac mult mai bine. Și la spectacol am reușit să fac cel mai bine”, a povestit micuța Iarina.

Mama Iarinei a povestiti că pasiunea pentru muzică a devenit serioasă după ce a câștigat premiul de popularitate al Festivalului Internațional ”Cezar Ouatu”.

”Cei din jurul ei, profesioniști, au început să îi spună că are talent. Noi niciunul nu suntem de meserie. Noi o vedem drăguță, frumoasă, că este fetița noastră, așa cum vede fiecare părinte, dar ne-am bazat foarte mult pe sfaturile profesioniștilor”, a spus mama Iarinei.

×
Subiecte în articol: Iarina Maria Popescu Sanremo Italia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump, transmisă live de Antena 3 CNN
x close