Antena 3 CNN Timp liber Muzică Guns N' Roses şi-ar putea onora concertele: Organizatorii unui festival infirmă anunţul de pe Twitter al lui Axl Rose

Guns N' Roses şi-ar putea onora concertele: Organizatorii unui festival infirmă anunţul de pe Twitter al lui Axl Rose

Guns N' Roses şi-ar putea onora concertele: Organizatorii unui festival infirmă anunţul de pe Twitter al lui Axl Rose
16 Aug 2010   •   15:56

Anunţul postat de solistul trupei Guns N' Roses pe contul său de pe Twitter s-ar putea dovedi a fi un fals. Dovada vine de la organizatorii unui festival din Marea Britanie, potrivit cărora concertul trupei va avea loc, în continuare, peste zece zile, aşa cum a fost anunţat.

?Festival Republic a fost informat de către managementul trupei GN?R că Guns N? Roses NU şi-au anulat concertul la Reading & Leeds iar contul de Twitter al lui Axl Rose a fost spart şi toate anunţurile privind anularea concertelor sunt nefondate?, se arată pe site-ul readingfestival.com.

Informaţia apărută pe acest site a fost, de altfel, preluată de mai multe publicaţii externe, printre care billboard.com şi bbc.co.uk.

Mai multe site-uri au difuzat, luni, un anunţ apărut pe contul Twitter al lui Axl Rose, potrivit căruia au fost anulate oficial toate concertele trupei din următoarea perioadă, inclusiv cel de la Bucureşti, care ar fi trebuit să aibă loc pe 21 septembrie.

"Toate concertele următoare ale Guns N' Roses sunt anulate în mod oficial. Vă rugăm să contactaţi organizatorii pentru a vă recupera banii (pe bilete, n.r.)", se arăta în mesajul scris de Axl Rose pe Twitter.

Organizatorii evenimentului de la Bucureşti, D&D Entertainment, au declarat, pentru Mediafax, că deocamdată aşteaptă o confirmare oficială a informaţiei, din partea managementului trupei.

Totuşi, până la momentul difuzării acestei ştiri, pe site-ul oficial al trupei nu a fost publicată nicio informaţie despre anularea concertelor.

Trupa Guns N' Roses ar urma să vină pentru prima oară în România, pe 21 septembrie. Concertul face parte din turneul mondial "Chinese Democracy", şi este programat să aibă loc la complexul Romexpo din Capitală.

În următoarele luni, trupa Guns N? Roses are urma să suţină mai multe concerte la Londra, Birmingham şi Manchester, dar şi în alte zone din Europa.

Guns N' Roses este un adevărat simbol al muzicii rock. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care 76 de milioane numai în SUA.

Antena3.ro

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close