Antena 3 CNN Timp liber Muzică GEORGE MICHAEL A MURIT. Remember: George Michael, în concert la Bucureşti

GEORGE MICHAEL A MURIT. Remember: George Michael, în concert la Bucureşti

GEORGE MICHAEL A MURIT. Remember: George Michael, în concert la Bucureşti
Foto: EPA/Intact Images
26 Dec 2016   •   01:30

GEORGE MICHAEL A MURIT. Cântăreţul britanic George Michael a concertat în Bucureşti, la sârşitul lunii mai 2007, într-un spectacol ce a făcut parte din turneul mondial "25 Live Tour". Concertul din 31 mai s-a desfăşurat în aer liber, pe stadionul Lia Manoliu. A fost cel de-al şaptelea concert dintr-un  turneu care a inclus 31 de oraşe europene

Mii de români s-au adunat să asculte cele mai cunoscute piese ale lui George Michael. Pe fanii cântăreţului nici ploaia nu i-a făcut să renunţe la spectacol şi să cânte refrenele împreună cu artistul.


Starul pop şi-a început concertul cu punctualitate britanică: după Loredana şi Trupa Simplu, la 21.00 şi-a făcut aparţia George Michael, intrarea sa în scenă fiind marcată de explozia publicului. „Flawless” - adică „fără cusur” - cu această piesă şi-a deschis el concertul, titlul cântecului dând şi nota întregului show pus în scenă la Bucureşti.

GEORGE MICHAEL A MURIT. Cu o instalaţie sonoră puternică şi o alta de lumini impresionantă, George Michael a oferit publicului un spectacol de două ore, prezentând piese care i-au marcat cariera, precum „Faith” sau „Fast Love”.



Pe final de concert, George Michael s-a retras din scenă pentru a reveni la chemările publicului să încheie spectacolul cu o altă piesă de succes de-a sa, balada „Careless Whisper”.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Lia Manoliu concert George Michael
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close