Antena 3 CNN Timp liber Muzică Enrique Iglesias a intrat în Cartea Recordurilor! Vezi ce performanțe a înregistrat

Enrique Iglesias a intrat în Cartea Recordurilor! Vezi ce performanțe a înregistrat

enrrrrr.jpg
Foto: Facebook
de S.T.    |    24 Feb 2016   •   10:12

Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe piese care au ajuns pe primul loc în topurile internationale, a inregistrat alte două recorduri mondiale, adăugând, astfel, în palmares, două certificate importante, autentificate de GUINNESS WORLD RECORDS.

Astfel, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hit-uri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 — 21 martie 2015 au fost number 1, în topul Billboard.

De asemenea, Guinness World Records a notat hitul 'Bailando' pentru cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, care s-a menținut pe primul loc, timp de 41 de săptămâni consecutive.

Enrique Iglesias a obținut cele mai multe „Gramofoane” în cadrul edițiilor anterioare ale Premiilor Grammy Latino, pentru: cel mai bun cântec urban, cea mai bună interpretare urbană, albumul anului ('Sex and love') sau cea mai bună melodie latino, distincție pe care a împărțit-o cu artistul Descemer Bueno (Cuba) și grupul cubanez Gente de Zona.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close