Antena 3 CNN Timp liber Muzică Celine Dion anunţă că va cânta din nou pe scenă, în ciuda bolii sale: „Chiar dacă va trebui să mă târăsc, o voi face!”

Celine Dion anunţă că va cânta din nou pe scenă, în ciuda bolii sale: „Chiar dacă va trebui să mă târăsc, o voi face!”

Artista suferă de o afecţiune neurologică rară

Celine Dion
Celine Dion anunţă că va cânta din nou pe scenă, în ciuda bolii sale: „Chiar dacă va trebui să mă târăsc, o voi face!”
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2024   •   16:32

Celine Dion luptă cu o boală care i-a schimbat viaţa. „Mi-am dedicat viaţa industriei muzicale, să fiu artistă, şi am iubit fiecare moment al ei. Această pasiune nu va dispărea niciodată”, a declarat ea într-un interviu acordat postului de televiziune american NBC.

Celine Dion suferă de „Stiff Person Syndrome”, o afecţiune neurologică rară cu caracteristicile unei boli autoimune. Cântăreaţa a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele.

Celine Dion a transmis, într-o discuţie cu jurnalista Hoda Kotb, că se va întoarce pe scenă în ciuda bolii sale. „Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc, dacă va trebui să vorbesc cu mâinile, o voi face”, a spus ea.

„Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că, uneori, spasmele sunt foarte puternice”, a dezvăluit, recent, Celine Dion.

Cântăreața a mai spus că atunci când are spasme musculare în zona gâtului „este ca și cum cineva te sugrumă, ca și cum cineva îți împinge laringele”.

Celine Dion face terapie fizică și vocală

„La început mă întrebam: de ce eu? Cum s-a întâmplat acest lucru? Ce am făcut? Este vina mea? Viața nu-ți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești!

Am această boală dintr-un motiv necunoscut. După cum văd eu lucrurile, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie mă deconectez și se termină, stau acasă, îmi ascult melodiile, stau în fața oglinzii și îmi cânt.

Am ales să lucrez cu tot trupul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel! … Am această putere în mine. Știu că nimic nu mă va opri”, a povestit ea într-un interviu acordat Vogue Franța.

Documentarul „Je suis: Céline Dion” va fi difuzat pe Prime Video în 25 iunie

„I Am: Céline Dion”, documentarul în care cântăreaţa vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă, Stiff Person Syndrome, va fi prezentat pe Prime Video în 25 iunie, a anunţat aceasta pe contul de Instagram.

Potrivit unui comunicat postat pe reţelele sociale ale lui Celine Dion, filmul „ne oferă o privire crudă şi onestă în culisele luptei superstarului cu o boală care i-a schimbat viaţa”.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close