Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bombă în showbiz-ul românesc. Este o ruşine uriaşă pentru Marius Moga

Bombă în showbiz-ul românesc. Este o ruşine uriaşă pentru Marius Moga

moga.jpg
20 Aug 2015   •   17:15

Vă mai aduceţi aminte de formaţia de manele Albatros, care a făcut furori în România de după Revoluţie? A fost prima formaţie de succes de după ’89, ale căror succese au pus stăpânire pe întreaga ţară şi n-au fost egalate nici astăzi la capitolul popularitate.

Ei bine, liderul trupei, Cristi Lepădat, a declarat că nimeni altul decât Marius Moga ar fi compus un album pentru această formaţie!

„Am lucrat cu Marius Moga şi cu Domnul Problemă. Marius Moga era la început, dar a lucrat la multe piese cu noi. Nu cred că mai recunoaşte acum. El venea cu idei, dar erau d-astea moderniste. Nu prea avea legătură cu ce voiam noi. Oricum, acel album a ieşit mai mult ce au vrut ei”, a declarat cântărețul, potrivit site-ului urbology.ro

În 2014, Cristi Lepădat recunoştea că formaţia al cărei lider era a contribuit la naşterea manelelor. "Cu siguranţă am avut şi noi ceva de spus la momentul respectiv şi acest lucru şi-a pus amprenta asupra noastră cu toate că, în momentul de faţă, suntem o trupa de show de care abordam un repertoriu divers: muzica uşoară şi de petrecere şi am renunţat de mult timp la manele", spunea Cristi Lepădat.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close