Antena 3 CNN Timp liber Muzică A murit Buddy Greco, cunoscut cântăreț și pianist

A murit Buddy Greco, cunoscut cântăreț și pianist

o_1b66ilgq716on1sc9pdo1s1j19kn8.jpg
Foto: Wikipedia
11 Ian 2017   •   12:55

Buddy Greco, celebrul cântăreț și pianist, interpretul hitului  “The Lady Is a Tramp,” a murit marți la vârsta de 90 de ani, în Las Vegas, scrie Libertatea.

Moartea acestuia a fost anunțată de un prieten al familiei pe rețeaua de socializare Facebook. „Cu extremă durere scriu asta. Buddy Greco, un prieten drag, un entertainer incredibil și al cincelea membrul al ‘Rat Pack’ a murit în această dimineață la 6.45. Desigur, frumoasa sa soție Lezlie este devastată…Deocamdată, nu va exista nici un serviciu memorial. Pe 13 august 2016, am avut o petrecere uriașă în care am sărbătorit aniveresarea de 90 de ani a lui Buddy și așa vrea Lezlie să și-l amintească toată lumea…Bărbatul cu degete magice și netede și voce sexy. Buddy Greco, ne vei lipsi”, a scris acesta.

Născut în Philadelphia, Armando Greco a fost angajat la vârsta de 16 ani să cânte alături de orchestra „Goodman”. A părăsit trupa la 20 de ani și a reînceput să cânte singur prin cluburi.

Așa s-a împrietenit la cataramă cu Marilyn Monroe și Frank Sinatra, și a dat lovitura cu melodia „ The Lady Is a Tramp”, pe care a lansat-o în 1962 și a vândut peste un milion de copii. De asemenea, a apărut pe ecrane în filme și seriale, precum „Away We Go” și “The Girl Who Knew Too Much.”

×
Subiecte în articol: cantaret pianist
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close