Antena 3 CNN Timp liber Metode sigure şi super tari să agăţi o femeie într-un mijloc de transport

Metode sigure şi super tari să agăţi o femeie într-un mijloc de transport

hooking up.jpg
19 Sep 2015   •   12:29

Trezit, mers la munca, venit de la munca si, mai apoi, bagat la somn. Pentru multi, aceasta este rutina, motiv pentru care viata sentimentala lasa de dorit in lipsa de timp pentru ea.

Dar asta nu inseamna ca cei care au un astfel de program nu observa femeileatragatoare din mijloacele de transport cu care ajung la serviciu!
Insa, de la privit la agatat este cale lunga, iar statiile de autobuz sau de metrou par putine pentru a putea crea o mica legatura in baza careia sa ceri un numar de telefon sau o adresa de e-mail. Exista insa mici trucuri care pot fi folosite de barbati pentru “a pune mainile” pe femeile pe care au pus doar ochii in mijloacele de transport in comun.

1. Prezinta frumos

Daca nu esti curtenitor din obisnuinta, acesta este momentul. Incepe prin a-i atrage atentia cu un gest frumos: ofera-i scaunul, daca stai jos, pozitioneaza-te astfel incat ea sa aiba mai mult spatiu sau valideaza-i cardul daca o vezi ca se intinde neputincioasa catre aparat, daca esti in autobuz. Desi totul se intampla intr-un timp relativ scurt si, aparent, fara prea multa diversitate sunt multe moduri prin care un barbat ii poate atrage atentia intr-un mod placut unei femei intr-un mijloc detransport in comun.

2. Zambeste

Fii binevoitor si zambeste! Orice ar fi, nu adopta atitudinea “durului” si a “seriosului”, caci vei parea cel mult infumurat pentrufemeie pe care ai pus ochii. Un zambet este, totodata, contagios si se prea poate sa ii miste si ei coltul gurii. Atentie insa! Nu zambi trei statii de autobuz incontinuu caci vei fi considerat un nebun care o urmareste. Dupa cel mult zece secunde de contact vizual si zambet trebuie sa faci un pas sa o abordezi intr-un fel, ca sa nu te considere un maniac.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close