Antena 3 CNN Timp liber Începe Neversea 2023, cel mai mare festival care se desfăşoară pe o plajă din Europa: "Producţia este una impresionantă"

Începe Neversea 2023, cel mai mare festival care se desfăşoară pe o plajă din Europa: "Producţia este una impresionantă"

A început numărătoarea inversă pentru Neversea 2023, cel mai mare festival ce are loc pe o plajă din Europa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2023   •   11:37

Deschiderea festivalului de la malul mării are loc joi, 5 iulie 2023, la Constanţa, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă. Pe tineri îi aşteaptă un univers vibrant de muzică, magie şi distracţie fără limite.

Organizatorii şi autorităţile au luat toate măsurile de siguranţă, pentru ca distracţia tinerilor să nu fie umbrită de incidente.

Peste 200 de artişti internaţionali de top sunt aşteptaţi anul acesta la cel mai mare festival care se desfăşoară pe o plajă din Europa.

Salvatore Ganacci, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet sunt doar câţiva dintre cei mai cunoscuţi DJ, care vor urca pe cele şase scene pregătite de organizatori.

Citeşte şi: Topul destinaţiilor preferate de români în 2023

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Producţia este una impresionantă şi în acest an, pentru că vorbim, în primul rând, de o investiţie de peste 10 milioane de euro, atât este bugetul festivalului Neversea în acest an.

În ce înseamnă resursele umane, vorbim de peste 10.000 de oameni implicaţi. Estimăm că vom avea un trafic de peste 70.000 de participanţi în fiecare zi a festivalului", a spus Edy Chereji, organizator.

Pentru ca festivalul să se desfăşoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forţe impresionante.

Citeşte şi: Cât costă un sejur în România în vara acestui an: Preţurile pornesc de la 200 lei pe noapte

Preţurile pornesc de la 300 de lei pentru o zi de distracţie şi ajung la aproape 2.000 de lei pentru un abonament de patru zile în zona VIP.

În 2022, peste 260.000 de oameni au participat la a patra ediţie Neversea în cele patru zile şi patru nopţi de festival.

×
Subiecte în articol: Neversea Neversea 2023 Constanța plaja
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close