Antena 3 CNN Timp liber Fun Zeci de cupluri de căţei s-au căsătorit, în acest week-end, la Lima

Zeci de cupluri de căţei s-au căsătorit, în acest week-end, la Lima

Zeci de cupluri de căţei s-au căsătorit, în acest week-end, la Lima
Foto: Videonews
10 Iul 2011   •   20:34

Zeci de cupluri de căţei s-au căsătorit, sâmbătă, la Lima. Au avut parte de un eveniment cu tot dichisul: ţinute de gală, petale de trandafiri, emoţii şi aplauze. Iar stâpânii speră că vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Mireasa soseşte aşa cum se cuvine, cu limuzina. Coboară destul de grăbită şi neatentă cu voalul care o împodobeşte. Ca orice mireasă, e nerăbdătoare să îşi întâlnească mirele.

Dar, pentru că ginerică întârzie, mireasa îi permite unui admirator să o adulmece puţin. Alţi miri şi mirese în costume de gală îşi aşteaptă rândul la cununie.

E loc pentru toţi pe culoarul presărat romantic cu petale de trandafiri. Formalităţile durează puţin. Iar o amprentă bine plasată consfinţeşte fericita uniune. Şi apariţia unei noi familii.

"Am organizat acest eveniment ca să fie un moment reprezentativ şi pentru ca animalele să fie incluse în familie", spune Ingrid Chavarri, organizatorul evenimentului.

Pe post de felicitări, masă şi dans, mirii şi stăpânii lor s-au fotografiat pentru albumul de familie. Apoi au luat parte la o defilare a celor mai simpatici şi împiedicaţi căţeluşi.

 

×
Subiecte în articol: catei cupluri casatorie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close