Antena 3 CNN Timp liber Fun Un tânăr din Buzău îşi vinde ferma de pe Facebook cu 5.000 de euro (VIDEO)

Un tânăr din Buzău îşi vinde ferma de pe Facebook cu 5.000 de euro (VIDEO)

Un tânăr din Buzău îşi vinde ferma de pe Facebook cu 5.000 de euro (VIDEO)
31 Mai 2010   •   23:47

Ce mai poţi vinde atunci când salariile scad, iar criza economică se acutizează? Răspunsul vine de la un tânăr din Buzău, care îşi vinde ferma de pe Facebook. Are şi un preţ modest: 5.000 de euro.

Ionuţ are 28 de ani. Are şi un serviciu. Şi mai are o pasiune pentru jocurile online. Aşa a ajuns ca de pe contul de pe platforma de socializare Facebook să devină un adevărat fermier.

?Am început în luna Ianuarie la insistenţele unui prieten care mă tot bătea la cap şi din lipsă de ocupaţie am început să mă joc?, a declarat Ionuţ.

Ferma s-a dezvoltat încet-încet, iar Ionuţ a început să vadă jocul asemenea unei posibile afaceri. La început, nu a fost atât de încrezător.

?Cred că bag ferma la vânzare să fac rost de bani ca să ies din criza asta. În ideea că totul e de vânzare de ce să nu vindem şi o fermă pe Facebook, o fermă virtuală??

Şi aşa a ajuns Ionuţ să ceară 5.000 de euro pentru o fermă pe internet. Un simplu cont, până la urmă, care îi poate da voie celui care dă aceşti bani să devină fermier. Şi încă unul cu experienţă.

Şi asta pentru că omul nostru a ajuns deja la nivelul 53, adică unul foarte avansat. Reacţiile nu au întârziat să apară: "Ce eforturi ai depus să ajungi pâna aici? Ai "muncit" foarte mult, nu? În loc să vinzi vorbe-n vânt mai bine ai pune mâna să munceşti."

Dacă va fi găsi şi cumpător pentru ferma virtuală, Ionuţ ar vrea să folosească cei 5.000 de euro ca să acopere câteva din datoriile părinţilor lui.



Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close