Antena 3 CNN Timp liber Fun Presa bulgară a lansat o campanie de căutare a gropii favorite

Presa bulgară a lansat o campanie de căutare a gropii favorite

Presa bulgară a lansat o campanie de căutare a gropii favorite
12 Mar 2010   •   15:03

Presa din Bulgaria a lansat o campanie contra străzilor pline de gropi, cerând publiculu să fotografieze şi să boteze cele mai rele cratere pe care le pot găsi.

Postul PRO.BG arăta că telespectatorii pot încărca fotografii şi să dea nume gropilor "favorite" . Cele mai rele dintre ele vor fi prezentate în fiecare zi la ştirile serii.
Postul tv lider de piaţă a mai cerut şi trimiterea de fotografii şi clipuri cu găurile monstruoase, pe care apoi acesta le va organiza într-un top.
În acelaşi timp, administratorii siteului independent www.dupka.net, pe care şoferii îşi împărtăşesc experienţeşe negative pe drumuri , au trimis o plângere primarului Sofiei.
"Găurile, pe care le numim 'cratere', reprezintă o ameninţare pentru vieţilor şoferilor şi ale pietonilor," pe lângă faptul că distrug maşinile, se arată în declaraţie.
Protestatarii au arătat că proasta calitate şi repararea parţială a drumurilor sunt doar un mijloc de a fura banii.
Recent, şoferii din oraşele Veliko Tarnovo şi Varna au organizat marşuri pentru a protesta contra găurilor din asfalt. O altă demonstraţie a fost programată pe 22 martie în faţa parlamentului.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close