Antena 3 CNN Timp liber Fun Noua generaţie de jucării aproape că-i înlocuieşte pe părinţi

Noua generaţie de jucării aproape că-i înlocuieşte pe părinţi

Noua generaţie de jucării aproape că-i înlocuieşte pe părinţi
03 Dec 2010   •   23:25

Noua generaţie de jucării aproape că-i înlocuieşte pe părinţi. Sau, mai precis, le dă o generoasă mână de ajutor. Ce aţi zice dacă aţi afla că există un pix care citeşte poveşti? Sau că în loc să vă bateţi capul să explicaţi copilului dumneavoastră ce înseamnă arheologia, un joc îl lămureşte în câteva minute? În plus, noile jucării se dovedesc şi extrem de educative.

Pixul vorbitor citeşte poveşti în engleză şi în română, îi ajută pe copii să înveţe numele animalelor şi mai şi cântă. Metallica si Led Zeppelin vor avea concurenţă serioasă dupa ce toţi micuţii vor învăţa tainele muzicii rock cu chitara touch screen.

Dacă aveţi un copil extrem de curios, joaca de-a arheologul i-ar mai potoli apetitul. Tot ce are de făcut e să scrijelească în situl în miniatură până descoperă fosilele dinozaurilor.

"Îşi poate transforma descoperirea într-un tablou pe care şi-l poate pune pe perete", a declarat Laura Mihai - managerul general al unei firme de jucării.



Roboratorul este cel mai prietenos tiranozaur dotat cu inteligenţa artificială. Se comportă asemenea unui căţeluş şi vrea să fie mângâiat şi să se joace.

Pentru cei care doresc un animal de companie mai pufos există tigrutul din pluş care se bucură de fiecare mângâiere. "Este un substitut bun pentru cei care nu pot avea din anumite motive un animăluţ în casă", a explicat un reprezentant al unei firme de jucării.

Şi sunt doar câteva dintre jucăriile scoase pe piaţă înainte de Crăciun. La Târgul de Jucării de la Romexpo au debutat mai toate jucăriile care vor face legea în hipermarketuri în următoarele săptămâni. Deşi e târg de jucării comercianţii nu se joacă. E ultima repetiţie a lor înainte să înceapă nebunia aşa că s-au folosit de târg ca să-şi încerce promoţiile din acest final de an.

 

×
Subiecte în articol: jucarii parinti copii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close