Antena 3 CNN Timp liber Fun Mai mult decât simpatic! Nu te-ai fi aşteptat ca animalul acesta să se joace de-a v-aţi ascunselea (VIDEO)

Mai mult decât simpatic! Nu te-ai fi aşteptat ca animalul acesta să se joace de-a v-aţi ascunselea (VIDEO)

caracatita.jpg
foto: Captură Youtube
19 Mai 2015   •   12:39

Momentul a fost captat în imagini în momentul în care un fotograf încerca să realizeze o serie de fotografii cu o caracatiţă.

Acesta este momentul incredibil în care o caracatiță se joacă de-a v-aţi ascunselea cu un scafandru, în mijlocul oceanului.

In clipul, care a fost capturat în largul coastei de Kalaoa în Hawaii, caracatiţa de culoare portocalie, extrem de curiosă, este văzută cum investighează împrejurimile cu precauţie.

Dar când scafandrul apare brusc în perimetrul ei, cu aparatul de fotografiat şi lumini, "creatura" de mare dispare rapid în spatele unei stânci.

De fiecare dată când consideră scafandru a dispărut, caracatiţa încearcă curioasă să descopere despre ce este vorba. Însă, în momentul în care scafandrul apare, animalul se face din nou nevăzut... după stâncă.

După postarea videoului în mediul on-line, scafandrul a comentat: "Caracatiţele sunt unele dintre cele mai inteligente creaturi ale oceanului."

"Uneori sunt mai curioase de cât ar trebui, pentru binele lor. Dacă dispari din perimentrul lor, vor veni după tine să te caute", a mai declarat scafandrul.

Caracatițele sunt considerate a fi cele mai inteligente nevertebrate, conform onekind.org.



×
Subiecte în articol: caracatita joaca fotograf
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close