Antena 3 CNN Timp liber Fun Haz de necaz. Guvernul Boc 2, sursă de bancuri (VIDEO)

Haz de necaz. Guvernul Boc 2, sursă de bancuri (VIDEO)

Haz de necaz. Guvernul Boc 2, sursă de bancuri (VIDEO)
04 Oct 2009   •   20:32

Cabinetul Boc 2 a împlinit patru zile. Deşi e foarte tânăr a ajuns deja motiv de râs, prin glumele şi maximele care circulă pe seama lui. Miniştrii cabinetului Boc, în frunte cu şeful lor, s-au trezit cu câte două portofolii pe cap. Nu datorită performanţelor excepţionale, ci pentru că PSD a ieşit de la guvernare. Aşa că Emil Boc s-a încumetat să preia şi învăţământul, iar culmea guvernării ar fi ca premierul să nu fie de acord cu deciziile luate de ministrul Educaţiei.

Au fost cuplate ministere din domenii total diferite. Vă întrebaţi care este legătura dintre agricultură si transporturi? Răspunsul este: Radu Berceanu, deşi unii spun că Emil Boc ar fi fost mult mai potrivit la agricultură pentru că are ceva experienţă în mânuit coasa.

Din cauză că aproape fiecare membru al guvernului conduce două ministere ar putea apărea confuzii atunci când sunt anunţate conferinţe de presă. De exemplu, dacă Adriean Videanu va anunţa că face declaraţii la minister, întrebarea va fi la care din ele? El este acum şi ministrul Economiei şi cel al Sănătăţii. Şi s-ar putea spune că dacă pâna acum în Sănătate nu s-a făcut mare lucru, de acum se va face măcar Economie.

Iar pentru că turiştii vor mereu vreme bună, ministerul Elenei Udrea a fost cuplat cu cel al Mediului. Dar vremea nu prea ţine cu ea. De când a preluat noul minister, plouă non-stop.



Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close