Antena 3 CNN Timp liber Fun Cuvântul "superfluu" i-a dat bătăi de cap lui Obama, din cauza buzei sparte: "Încercaţi voi după 12 copci"

Cuvântul "superfluu" i-a dat bătăi de cap lui Obama, din cauza buzei sparte: "Încercaţi voi după 12 copci"

Cuvântul "superfluu" i-a dat bătăi de cap lui Obama, din cauza buzei sparte: "Încercaţi voi după 12 copci"
Foto: Video News
06 Dec 2010   •   14:21

Preşedintele american s-a chinuit secunde bune să pronunţe cuvântul "superfluous" (n.r. superfluu, de prisos) în cadrul unei gale de la Washington. În cele din urmă, încercările repetate nu au fost... de prisos.

"Superple... Daţi-mi voie să reiau. Pentru mulţi oameni... spropulus... supr... E de la buza asta. E greu de pronunţat. Supr... Încercaţi voi după 12 copci", a spus Obama zâmbind.
 
Incidentul care l-a avut ca protagonist pe preşedintele american a avut loc în timpul recepţiei cu ocazia desemnării premiilor Kennedy, pentru influenţa asupra culturii americane. Asta după ce Obama şi-a spart buza la baschet de Ziua Recunoştinţei şi a avut nevoie de copci.

În cele din urmă, cuvântul buclucaş a fost pronunţat în aplauzele asistenţei.

După incident, gala a continuat cu premierea laureaţilor. Printre ei s-au numărat fostul component al trupei Beatles, Paul McCartney, sau vedeta de televiziune Oprah Winfrey. Spectacolul s-a încheiat cu un concert al celor de la Aerosmith.

Obama, în timpul discursului de la Washington


×
Subiecte în articol: Barack Obama
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close