Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum vorbeşte un oficial român engleza...şi nu numai (VIDEO)

Cum vorbeşte un oficial român engleza...şi nu numai (VIDEO)

Cum vorbeşte un oficial român engleza...şi nu numai (VIDEO)
04 Mar 2010   •   22:00

Cum ar trebui să vorbească un înalt oficial al statului? Să ştie limba română şi să aibă măcar câteva cunoştinţe de engleză. Engleza i-a dat însă de furcă joi şefului de la Inspecţia Muncii, Constantin Miclău. A fost nevoie de intervenţia colegilor săii pentru a-i lămuri pe jurnalişti despre ce este vorba

Inspectorul Constantin Miclău se ocupă de siguranţa tuturor angajaţilor din România, precum şi de legalitatea tuturor contractelor de muncă.

Miclău este Inspector General de Stat la Inspecţia Muncii. Are studii universitare şi chiar post-universitare. În CV-ul său, Miclău spune că ştie engleză la nivel mediu şi a urmat un curs european de informatică. Imaginile următoare nu îl prea recomandă, însă.




Miclău a fost numit anul trecut la conducerea Inspecţiei Muncii, în ciuda opoziţiei sindicatelor. Inspectorul General de Stat a fost promovat de Guvernul Boc, pentru rezultatele excelente obţinute la Mehedinţi.

Gurile rele spun că Miclău era protejatul fostului ministru al apărării, Mihai Stănişoară, iar în campaniile electorale era cel mai darnic donator din organizaţia locală PD-L.


Antena 3

×
Subiecte în articol: engleza romana
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close