Antena 3 CNN Timp liber Fun Cel mai ghinionist burlac! După 250 de întâlniri şi 65.000 $ cheltuiţi a rămas tot singur

Cel mai ghinionist burlac! După 250 de întâlniri şi 65.000 $ cheltuiţi a rămas tot singur

Cel mai ghinionist burlac! După 250 de întâlniri şi 65.000 $ cheltuiţi a rămas tot singur
18 Oct 2012   •   14:55

E bogat, singur şi nu este zgârcit, dar în ciuda acestor aspecte, Larry Greenfield, de 47 de ani, nu reuşeşte să îşi găsească partenera de viaţă ideală.

În ultimii 12 ani, americanul a cheltuit 65.000 de dolari pentru servicii matrimoniale, s-a întâlnit cu 250 de femei, dar nu încă nu şi-a găsit soţia la care visează.

Larry pare a fi un tip extrem de ghinionist, dar cei care îl cunosc spun despre el că este foarte mofturos.
"A ales câteva femei doar privind fotografiile şi citind descrierea lor, dar într-un final venea dezamăgit spunând că nu există chimie", povesteşte Maureen Tara Nelson, manager la o agenţie matrimonială din New York.

"El (Greenfield) vrea o femeie zveltă, să fie evreică, cu simţul umorului şi care să nu fie interesată de cariera personală. Acest profil de femeie este foarte greu de găsit în New York City. Larry crede că dacă este bogat poate găsi o femeie frumoasă, dar nu realizează că femeile frumoase din oraş se bucură deja de succes atât pe plan personal cât şi profesional", a adăugat Nelson.

Într-un interviu publicat de New York Post, Larry pare un om sincer, care caută dragostea adevărată şi se plânge de serviciile agenţiilor la care a apelat.
"Plăteşti o mulţime de bani înainte, iar aşteptările lasă de dorit. Te amăgesc cu dulcegării, îţi spun ce vrei să auzi şi îţi fac promisiuni false. Aş da tot pentru o viaţă de familie frumoasă, cu o casă împrejmuită cu un gard alb, doi copii şi un căine".

Larry s-a retras după o carieră fulminantă pe Wall Street, unde a reuşit să strângă o avere frumuşică din tranzacţiile de la bursă.

"Singura mea preocupare acum este să întâlnesc o femeie pe care să o iubesc şi să mă iubească. Vreau să mă însor!", a mai spus burlacul milionar.

În acest demers, va fi sprijinit de o altă agenţie, care i-a promis că nu-i va percepe nici un cent, până când nu-i va găsi persoana pe care şi-o doreşte.
Cine ştie, poate că întâlnirea 251 va fi una cu noroc pentru Larry...

×
Subiecte în articol: New York
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close