Antena 3 CNN Timp liber Film Tony Curtis nu a lăsat nimic copiilor prin testament. A cincea soţie se alege cu moşia din Nevada

Tony Curtis nu a lăsat nimic copiilor prin testament. A cincea soţie se alege cu moşia din Nevada

Tony Curtis nu a lăsat nimic copiilor prin testament. A cincea soţie se alege cu moşia din Nevada
Foto: tonycurtis.com
09 Mar 2011   •   11:09

Conform unei copii a testamentului lui Tony Curtis, obţinută de televiziunea CBS, acesta recunoaşte fiecare copil, inclusiv pe actriţa Jamie Lee Curtis, dar “a ales intenţionat şi cu bună ştiinţă”, să nu lase nimic acestora, conform publicaţiei Telegraph.

A cincea sa soţie, Jill Vandenberg Curtis, a primit moşa din Nevada a actorului.

Conform aceleiaşi surse, unul dintre copii ar fi încercat să conteste testamentul, dar iniţiativa nu a avut succes.

Tony Curtis, Bernard Schwartz pe numele adevărat, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani, având în palmares peste 140 de filme. Artistul s-a născut în Bronx, New York, la data de 3 Iunie 1925, într-o familie săracă de evrei.

La vârsta de 23 de ani a ajuns în atenţia Hollywood-ului, el fiind sfătuit să-şi schimbe numele. A debutat în filmul "Criss Cross", unde a interpretat rolul unui dansator de rumba.

Ulterior, Curtis a fost distribuit alături de Burt Lancaster în "Sweet Smell of Success", şi alaturi de Sidney Poitier în "The Defiant Ones", rol pentru care a şi fost nominalizat la Oscar.

Cel mai popular film in care a jucat a fost fără îndoială "Some Like It Hot", alături de Marilyn Monroe.

Tony Curtis a fost căsătorit de cinci ori şi are şase copii. În 1994, fiul său Nicholas a murit din cauza unei supradoze de heroină, la vârsta de 23 de ani.

×
Subiecte în articol: testament copii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close