Antena 3 CNN Timp liber Film Prezervative şi tequila, ca premii de consolare pentru perdanţii de la Oscar

Prezervative şi tequila, ca premii de consolare pentru perdanţii de la Oscar

Prezervative şi tequila, ca premii de consolare pentru perdanţii de la Oscar
Foto: Agerpres/AP
20 Feb 2013   •   14:46

"Toată lumea câştigă la Oscar" este deviza companiei de marketing Distinctive Assets din Los Angeles, care va împărţi perdanţilor de la Premiile Academiei Americane de Film cadouri de consolare în valoare de 45.000 de dolari.

Conform Retuers, în punga de cadouri se vor găsi excursii plătite în Australia, Hawaii sau Mexic, abonamente la programe de întreţinere fizică, prezervative, o sticlă de tequila, încălţăminte sport personalizată, invitaţii la restaurant ş.a.m.d.

Compania Distinctive Assets are deja o tradiţie de 11 ani în oferirea de pungi cu cadouri de consolare pentru perdanţii de la Oscar, dar această practică nu se desfăşoară cu susţinerea Academiei americane de Film. Pungile respective sunt expediate direct la reşedinţa nominalizaţilor care nu au câştigat, iar celebrităţile care au primit cadouri şi excursii gratuite cu ocazia premiilor sunt aşteptate să le declare la Fisc şi să plătească taxele aferente.

Din pachetul de anul acesta fac parte şi sisteme de filtrare a apei, sesiuni de acupunctură şi aromaterapie, o vacanţă de 1 săptămână la un centru de fitness şi slăbire, precum şi statutul de membru pe 1 an al serviciului privat VIP oferit de Aeroportul londonez Heathrow.

×
Subiecte în articol: premiile Oscar prezervativ
Cele mai noi știri
Parteneri
x close