Antena 3 CNN Timp liber Film Javier Bardem, inamicul lui James Bond

Javier Bardem, inamicul lui James Bond

Javier Bardem, inamicul lui James Bond
14 Oct 2011   •   13:20

Javier Bardem, cunoscut din filmele „No Country for Old Man” ( rol pentru care a luat Oscarul la categoria Cel mai bun actor în rol secundar) şi „Biutiful”, va fi duşmanul lui James Bond, interpretat de Daniel Craig, în noul film despre agentul britanic 007, informează telegraph.co.uk.

Actorul a declarat, pentru postul de televiziune ABC, că este foarte încântat că face parte din distribuţia acestui film, însă nu poate dezvălui mai multe detalii despre rolul său. „Sunt extrem de încântat. Părinţii meu m-au dus prima dată la filmele cu Bond şi de atunci le-am văzut pe toate, aşa că a juca într-unul din ele va fi nemaipomenit pentru mine. M-au ales să joc acest rol de antagonist, însă nu pot spune prea multe despre asta”, a spus Bardem.

La începutul acestui an, când au apărut primele zvonuri despre participarea lui în filmul cu numărul 23 din dubla franciză, Javier Bardem oferea câteva detalii: „Vor modifica totul, întreaga dinamică a acţiunii. Eu ar urma să joc rolul villain-ului, dar această latură negativă a personajului meu nu va fi prea evidentă iniţial. Lucrurile sunt mai nuanţate şi asta este extrem de interesant”.

„Bond 23”, film ce este programat pentru lansare în noiembrie 2012, îi mai are în distribuţie pe Berenice Marlohe (fata Bond), Naomie Harris (Miss Moneypenny) şi Ralph Fiennes.

×
Subiecte în articol: daniel craig James Bond oscar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close