Antena 3 CNN Timp liber Film Game of Thrones şi Star Wars vor avea ceva în comun

Game of Thrones şi Star Wars vor avea ceva în comun

regeth.jpg
foto: captura video
20 Noi 2016   •   10:18

Actriţa de origine britanică Emilia Clarke se va muta de pe tărâmul fantastic din Westeros într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, ea interpretând rolul feminin principal în unul dintre următoarele filme din spin-offul ''Star Wars'' (Războiul Stelelor), ce va avea în prim-plan perioada tinereţii lui Han Solo, informează AFP, preluată de Agerpres.

Actriţa în vârstă de 30 de ani, care a devenit o vedetă internaţională datorită rolului de războinică şi stăpână a dragonilor în producţia ''Game of Thrones'' (Urzeala Tronurilor), se va alătura actorilor Alden Ehrenreich şi Donald Glover, care au fost deja anunţaţi pentru interpretarea lui Han, respectiv a lui Lando Calrissian, în spin-offul interstelar, conform site-ului oficial, StarWars.com.

Nu se cunosc încă detalii despre personajul pe care îl va juca Emilia Clarke în cea de-a doua producţie din universul de succes Star Wars.

Pelicula, al cărei titlu nu a fost dezvăluit încă şi care va fi lansată în Statele Unite la 25 mai 2018, va fi realizată de Phil Lord şi Christopher Miller.

Seria spin-off va debuta în decembrie anul acesta cu ''Rogue One: A Star Wars Story'', în regia lui Gareth Edwards, aceasta prezentând întoarcerea lordului Darth Vader.

Şeful executiv al Disney, Bob Iger, a anunţat în septembrie că a treia producţie din seria spin-off "Star Wars", desprinsă din cea originală, va apărea în cinematografe în 2020.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones Star Wars
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close