Antena 3 CNN Timp liber Film Filmul ''Loverboy'' regizat de Cătălin Mitulescu, prezentat miercuri la Cannes

Filmul ''Loverboy'' regizat de Cătălin Mitulescu, prezentat miercuri la Cannes

Filmul ''Loverboy'' regizat de Cătălin Mitulescu, prezentat miercuri la Cannes
Foto: Intact Images
18 Mai 2011   •   15:48

 Zi importantă miercuri la Cannes pentru cinematografia românească. Filmul ''Loverboy'' al regizorului Cătălin Mitulescu va fi prezentat în cadrul secţiunii ''Un certain regarde''.

Povestea este inspirată din viaţa reală. Un tânăr de 20 de ani încearcă să cucerească tinerele fete, pe care apoi, le plasează unei reţele de prostituţie.

Pelicula „Loverboy", de Cătălin Mitulescu, cu Ada Condeescu şi George Piştereanu în rolurile principale, se adresează generaţiei tinere. Luca, un băiat din Hârşova, le face pe fete să se îndrăgostească de el şi le plasează mai departe unei reţele din Constanţa.

Pentru poliţiştii de la trafic de persoane, această tehnică se numeşte metoda ,,prin îndrăgostire'' iar cei care o practică sunt denumiţi ''loverboys''. De aici s-a inspirat regizorul când a ales titlul pentru filmul său.

Mitulescu nu este pentru prima dată prezent la Cannes. Regizorul a mai concurat în aceeaşi secţiune în anul 2006, când actriţa Dorotheea Petre, din filmul  ''Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii'', a primit premiul pentru cel mai bun rol feminin.

 


×
Subiecte în articol: Cannes
Cele mai noi știri
Parteneri
x close