Antena 3 CNN Timp liber Film Ce s-a întâmplat în ultimele trei luni de viaţă ale lui Philip Seymour Hoffman. MOARTEA sa a fost PREVESTITĂ

Ce s-a întâmplat în ultimele trei luni de viaţă ale lui Philip Seymour Hoffman. MOARTEA sa a fost PREVESTITĂ

Ce s-a întâmplat în ultimele trei luni de viaţă ale lui Philip Seymour Hoffman. MOARTEA sa a fost PREVESTITĂ
de O.P.    |    03 Feb 2014   •   10:49

"O mare pierdere pentru noi, pentru prietenii săi, pentru publicul larg şi pentru lumea filmului", marii actori de la Hollywood deplâng dispariţia marelui artist Philip Seymour Hoffman.

Tată a trei copii, actorul a avut parte în ultimele trei luni de zile de decepţii în lanţ. Partenera lui de viaţă şi mama copiilor lui a decis să îl părăsească, astfel, Philip s-a mutat din casa de 4,4 milioane de dolari pe care o deţinea, într-un apartament pe care îl închiria cu 10.000 de dolari pe lună.

"Viaţa lui s-a răsturnat complet din acel moment. Punctul său de stabilitate, familia sa, i-a dat peste cap tot universul", a declarat un apropiat al actorului pentru Daily Mail.

La ultima sa apariţie publică, Hoffman a şocat pe toată lumea prin felul în care s-a îmbrăcat. "În ultimele luni era neglijent cu felul în care se îmbrăca, cu felul în care arăta, iar toate astea nu prevesteau nimic bun", spun apropiaţii lui.

În ianuarie la Festivalul Filmului Sundance, Hoffman nu a vrut să dea niciun interviu presei.

Actorul a fost descoperit ieri, pe podeaua băii din apartamentul său, având o seringă în venă.

Medicii legişti încă nu au dat un verdict al autopsiei, dar potrivit speculaţiilor, ar fi vorba de supradoză.



×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close