Antena 3 CNN Timp liber Film "Activitate paranormală 2", pe prima poziţie în box office-ul nord american

"Activitate paranormală 2", pe prima poziţie în box office-ul nord american

"Activitate paranormală 2", pe prima poziţie în box office-ul nord american
Sursa foto: paranormalmovie.com
25 Oct 2010   •   11:30

"Activitate paranormală 2", continuarea filmului horror de succes din 2009, a ocupat prima poziţie în box office-ul nord american, în primul weekend de la lansarea sa, relatează AFP.

Lungmetrajul a reuşit încasări de 41,5 milioane de vineri până duminică, în cinematografele din SUA şi Canada. “Activitate paranormală 2” continuă povestea de succes a primei părţi. O familie înregistrează cu o cameră video ascunsă, mai multe evenimente din ce în ce mai înfricoşătoare, care se petrec în locuinţa lor. Regizorul primului film este acum producătorul peliculei, iar de regie s-a ocupat Tod Williams.

Activitate paranormală 2

 


"Jackass 3-D", un film inspirat dintr-o emisiune de televiziune difuzată de un canal de muzică, a căzut pe locul doi în box office-ul nord american. Pelicula a reuşit încasări de 21,6 milioane de dolari. În "Jackass 3-D", mai mulţi adolescenţi şi tineri adulţi sunt protagoniştii unor provocări amuzante şi chiar absurde sau nebuneşti.

Jackass 3-D
 

"Red", un thriller cu Morgan Freeman, Bruce Willis, Helen Mirren şi John Malkovich în rolul unor agenţi CIA, a coborât de pe locul doi pe trei, reuşind încasări de 15 milioane de dolari.

Red
 


Următoarele două poţizii în box ofiice-ul nord american au fost ocupate weekend-ul trecut de "Hereafter: Dincolo de viaţă", regizat de Clint Eastwood şi "The Social Network", regizat de David Fincher, un film care arată cum a apărut reţeaua de socializare Facebook.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close