Antena 3 CNN Timp liber Film Această actriță faimoasă trebuie să se îngrașe pentru noul ei rol 

Această actriță faimoasă trebuie să se îngrașe pentru noul ei rol 

o_1cadkt8vv4u85sm9l5195o1c4v8.jpg
14 Apr 2018   •   17:10

De obicei, actrițelor și modelelor le este spus că trebuie să slăbească pentru a fi parte dintr-un film. Pentru Anne Hathaway însă, cerințele au fost un pic diferite: i s-a spus că trebuie să se îngrașe! 

Actriță a postat pe Instagram un video în care a anunțat că va urma să se îngrașe pentru un rol și că nu acceptă critici în privința greutății. Hathaway a postat un video cu ea antrenându-se și a scris: ”Mă îngraș pentru un film și îmi merge foarte bine. Pentru toți cei care mă vor numi grasă în următoarele luni, nu sunt eu de vina, voi sunteți."

 

 

I am gaining weight for a movie role and it is going well. To all the people who are going to fat shame me in the upcoming months, it’s not me, it’s you. Peace xx PS- I wanted to set this to Queen’s “Fat Bottomed Girls” but copyright said no. Continued peace xx

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Actrița a făcut această declarație preventiv, deoarece de-a lungul carierei, s-a confruntat cu foarte multe critici la adresă corpului ei, dar acum a învățat cum să gestioneze aceste critici. 

Sursă: Cosmopolitan  
  

×
Subiecte în articol: ingrasat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close