Antena 3 CNN Timp liber Facebook face cea mai importantă schimbare din ultimii ani

Facebook face cea mai importantă schimbare din ultimii ani

facebook bb.jpg
01 Oct 2015   •   10:44

Facebook a introdus, miercuri seară, una dintre cele mai mari schimbări de aspect, dar și de funcționalitate, din istoria platformei. Utilizatorii vor putea avea video de profil pe Facebook, în loc de poză, scrie playtech.ro.

De câțiva ani, secţiunea de profil nu a trecut prin foarte multe modificări. Poza de ”copertă” și poza de profil au rămas în aceeşi formă.

Noua funcționalitate este testată, deocamdată, pe grupuri mici de utilizatori din Marea Britanie și SUA, dar va ajunge, cel mai probabil, la toți utilizatorii nu peste mult timp.

Este vorba, pe scurt, despre mici clipuri de 7 secunde prin care utilizatorii își pot manifesta creativitatea. Acestea vor rula în momentul în care cineva îți vizitează pagina, iar sunetul se va activa doar în cazul în care clipul este rulat pe întregul ecran.

Pe lânga asta, Facebook a mai anunțat o serie de schimbări legate de paginile de profil. Mai exact, în versiunea de mobil, fotografia de profil va fi așezată central, iar sub ea, fiecare utilizator va putea scrie o scurtă descriere, cum ar fi ”Jurnalist, pasionat de ştiri auto și filme de acţiune”.

×
Subiecte în articol: Facebook
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close