Antena 3 CNN Timp liber Antonis Remos vine în România și cântă cu 100 de instrumentiști pe malul mării

Antonis Remos vine în România și cântă cu 100 de instrumentiști pe malul mării

BeFunky-collage - 2024-07-01T195126.063
Antonis Remos vine în România și cântă cu 100 de instrumentiști pe malul mării/ sursă foto: Facebook/ Fusion Music Fest
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2024   •   19:52

Cel mai în vogă artist grec, Antonis Remos, va avea un concert inedit în România, în cadrul festivalului Fusion Music Fest, care va avea loc între 16-18 august pe plaja Reyna din Constanța. 

Cântărețul grec, care are zeci de milioane de fani în toata lumea, este pregătit să facă un show nemaivăzut interpretând hiturile care l-au consacrat în acompaniamentul orchestrei Operei Naționale București dirijată de Daniel Jinga. 

„Fusion, acesta este cuvântul care ar descrie spectacolul muzical pe care ni-l pregătește Antonis Remos pe plaja Reyna din Constanța, în cadrul unui festival pe care nu trebuie să-l ratați!

Pe lângă Remos, puteți să îi vedeți pe Inna, pe The Motans, pe marele Damian Draghici, Elena Gheorghe, 3 Sud Est și celebra Yasmin Levi din Israel cântând cu 100 de instrumentiști pe una dintre cele mai mari scene din România care va fi montată pe malul mării”, ne-a declarat Andreea Stanciu, PR manager al Fusion Music Fest.

Biletele au fost puse în vanzare pe iabilet.ro, biletul.ro. 

Scenografia evenimentului este una ruptă parcă din amfiteatrele grecești și organizatorii se așteaptă ca atmosfera să fie de distracție și voie bună într-un cadru unic.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari se apără
x close